Photo Diary Week 37 en 38

De afgelopen weken waren voor mij vrij hectische weken. Het maken van foto's schoot er daardoor een beetje tussendoor en mijn blog is even iets stiller geweest. Of dat het allemaal waard is geweest? Ja zeker! Ik kocht namelijk ons eerste huis en heb dat natuurlijk gevierd. Omdat ik wat minder foto's heb genomen combineerde ik deze afgelopen twee weken. Nieuwsgierig wat ik zoal deed? Lees dan snel verder!

Sinds kort ben ik weer begonnen met The Vampire Diaries, een serie die ik al eerder helemaal afkeek. Ik begon hier echter een jaar of zes geleden mee, dus vooral de eerste afleveringen herkende ik helemaal niet meer. Net alsof je iets voor de eerste keer kijkt. Dit deed ik overigens onder het genot van thee & pepernoten.

Ik vergeet blogpakketjes altijd te fotograferen, deze keer dacht ik er echter wel aan toen ik een foto stuurde naar mijn vriend. Ik ontving de nieuwe geur van Bruno Banani, lekker! Review volgt nog.
Outfitje. Tijdens onze vakantie in Limburg kocht ik dit leuke rokje bij Stradivarius voor iets meer dan een tientje -hoe goedkoop?!- en ik ben er echt verliefd op. Ik combineerde hem dit keer met een zwarte top & over knee boots.

Zo af en toe komt er een vertegenwoordiger bij ons langs, dit keer eentje met een hele lading koekjes en gebakjes. De cakejes recht smaakten echt overheerlijk!
Nog een pakketje -en tevens ook de laatste- die ik niet vergat te fotograferen. Ik ontving deze nieuwe lijn van Nivea, deze ben ik op dit moment voor jullie aan het testen!

De Chanel Vintage Chain Belt staat al tijden op mijn verlanglijstje, echter vind ik 600 tot 900 voor een riem een boel geld, zeker als ik niet weet of ik hem vaak ga dragen. Dit toffe riempje kwam ik echter tegen op Aliexpress en bestelde ik voor slechts €6.00. Score!
Een ander goedkoop aankoopje was deze Bullet Journal & een stickerboekje voor mijn planner. Ik kocht deze beide bij de Action en ben inmiddels net begonnen in mijn Bullet Journal. Of het echt iets voor mij is weet ik niet -ik heb er simpelweg niet genoeg tijd voor- maar zo heel af en toe is het best relaxt!

Na werktijd begon ik aan de bedankjes voor de komende maanden, deze doen wij bij de bestellingen in. Bonbons & onze bedankt én belangrijk kaartjes. 
Vrijdag was het eindelijk zo ver; tekenen voor ons eerste huis. Het heeft aardig wat moeite en voeten in aarde gekost, maar het is gelukt. Ik heb altijd al gezegd dat ik gelijk een huis wilde kopen in plaats van huren -ik vind huren simpelweg zonde van het geld- en ben onwijs trots dat ik ons eerste huis op mijn twintigste heb kunnen kopen.

Dat moet natuurlijk gevierd worden! Het fijne aan een familiebedrijf is dat je dit soort dingen gelijk met een gebakje kunt vieren tijdens de pauze. Deze chocoladepunt was overheerlijk!
En s'avonds vierden mijn vriend en ik de aankoop met een etentje! Ik nam een soepje vooraf & een rijk gegarneerde schnitzel als hoofdgerecht. Het toetje -vanilleijs met gekaramelliseerde ananas- vergat ik te fotograferen, maar ook deze was heerlijk!
Het weekend maakte ik verder weinig foto's, al gingen we naar de Ikea en diverse woonwinkels om lekker even naar meubeltjes te kijken. Dit hadden we al veel vaker gedaan, al maakten we dit keer de definitieve keuze voor welke meubels we zouden gaan. Zodra het huis is ingericht zal ik hier uiteraard nog iets over posten!

Op de terugweg gingen we nog even langs de McDonalds, aangezien ik zo van gezond eten houd -ahum-. Deze frietjes & Chicken Mcnuggets smaakten erg goed.

Last but not least kocht ik nog een riempje op Aliexpress, dit schattige exemplaar met gouden band en een gevlochten touwtje. Deze kocht ik voor iets meer dan een euro, caching! Ik houd jullie op de hoogte wanneer de riempjes binnen zijn.

'' Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?

2 opmerkingen

  1. Teresa Palm25-09-2018 08:24

    Wat knap dat je nu al je eerste huis hebt gekocht, gefeliciteerd!

    Liefs Teresa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefelciteerd met de aankoop van je eerste huis!

    BeantwoordenVerwijderen