3 Favoriete Soap & Glory Producten

Toen ik afgelopen week deze foto op Instagram plaatste kwam ik er achter dat velen nog niets van dit merk hadden geprobeerd. Zelf ben ik dol op dit merk en kan ik mij haast niet voorstellen hoe mijn badkamer er zonder dit merk uit zou zien. Ik deel daarom vandaag drie van mijn favoriete producten.

De producten die ik vandaag laat zien zijn niet mijn enige favorieten -ik heb er nog veel meer- maar wel de producten waar ik de meeste flacons van heb versleten. Dit zijn;
- Smoothie Star Body Buttercream
- Hand Food Handcrème
- Rich & Foamous Douchegel
Alle verpakkingen op deze foto zie je in mini vorm, al heb ik ze zelf in meerdere formaten. Zo koop ik doorgaans de grote verpakkingen -simpelweg omdat dat het voordeligst is- maar de kleine verpakkingen zijn ideaal voor op vakantie of tijdens weekendjes weg.

Ik begin met de Hand Food Handcrème. Zoals de naam het al doet vermoeden is dit een handcrème van Soap & Glory. Klinkt eenvoudig, maar jeetje wat is deze fijn! Naast dat de roze tube natuurlijk ontzettend leuk is -is het ook daadwerkelijk een goed product. Dit product heeft de originele Soap & Glory geur, welke bijzonder moeilijk te omschrijven is. Het is een hele ouderwetse, maar lekkere geur. Als je hem eenmaal ruikt zul je hem altijd aan Soap & Glory blijven koppelen!

Deze handcrème ruikt niet alleen lekker, hij trekt ook nog eens heel snel in en maakt je handen erg zacht. Zo zacht dat ik hem zelfs zo af en toe voor mijn voeten gebruik. Ook daar is hij namelijk perfect voor!

Mijn tweede favoriet is de Smoothie Star Body Buttercream. Dit is een vrij vloeibare bodybutter, het zit namelijk precies tussen een bodylotion en een body butter in. Hij is daardoor eenvoudig uit te smeren en trekt wederom heel erg snel in de huid.

Het fijnste aan dit product is toch echt wel de geur. Naast dat hij mijn huid zijdezacht laat aanvoelen ruikt deze naar koekjes en kom op; dat wil je toch? De bijpassende douchebutter hiervan is hier in huis ook een ontzettende favoiet.

Last but defenitely not least; rich & foamous. Dit is een heerlijke douchegel met wederom de geur van gebakjes, dit keer alleen iets minder zoet. Deze geur is net iets warmer en minder overheersend. Je ruikt hier meer de vanille dan echt de koekjes.

Die heerlijke geur maakt deze douchegel ook echt een feestje. Deze geur blijft namelijk zelfs na het douchen en dat is iets wat ik niet vaak bij een douchegel heb.

Dit waren drie van mijn favorieten en ik ben tegelijkertijd héél erg nieuwsgierig geworden of jij al eens iets van Soap & Glory hebt geprobeerd. Zo ja;

'' Wat is jouw favoriete Soap & Glory product?

10 opmerkingen

 1. Eline | ENILE22-10-2018 08:02

  Wat een mooie foto's! Dit lijken mij super lekkere producten. Ik heb zelf nog niets van soap en glory.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit merk nog niet maar ze lijken me heel fijn, vooral de handcreme.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou eeecht niet van koekjesgeuren in verzorgingsproducten, maar blijf toch ontzettend benieuwd naar Soap & Glory. Het ziet er allemaal zo schattig uit en ik ben een sucker for zulke verpakkingen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik dat je de originele geur misschien wel erg lekker vindt, die ruikt totaal niet naar koekjes namelijk haha! :)

   Verwijderen
 4. Soap & Glory is zooo lekker. Echt vet balen dat je het in Nederland vrijwel nergens kunt kopen! :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel erg balen, ze hebben hier maar een heel beperkt aanbod!

   Verwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik ken het merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook gek op Soap & Glory, de geur is inderdaad hemels en lastig te omschrijven. Ze hebben een paar geurlijnen die ik echt allemaal heerlijk vind.

  BeantwoordenVerwijderen