Bruno Banani - Daring Woman

Bruno Banani Fragrances nodigt je uit om jouw gedurfde, avontuurlijke kant te omarmen met hun nieuwste geur; Daring Woman. Ik ontving deze nieuwe geur en testte hem de afgelopen tijd voor je uit. Nieuwsgierig of ik fan ben? Lees dan snel verder!

Wat betreft Bruno Banani kan ik zeggen dat ik nog niet eerder een damesparfum van hen heb geprobeerd. Ik was al wel bekend met de geuren voor heren -en de mannen in mijn omgeving zijn hier erg enthousiast over-, dus des te benieuwder was ik naar de geuren voor vrouwen!

Daring Woman komt in een opvallende, schuine flacon. Bruno Banani staat hier wel een beetje bekend om, want ook de mannengeuren die hier in huis staan hebben inderdaad een schuin flesje. Dit flesje is voorzien van een ribbeldesign en heeft een unieke, puntige dop.

Het flesje is eenvoudig en tegelijkertijd toch opvallend en uniek. De kleurencombinatie spreekt mij voornamelijk erg aan -ik ben dol op een rozige vloeistof met een (rosé) gouden dop- en daardoor word ik des te nieuwsgieriger of de geur mij ook aanspreekt.
De geurnoten;

Topnoten; bergamot, romige perziknoten en sappige groene appel.
Hartnoten; boeket van oranjebloesem en roosnoten, harsige tint van cederhout
Basisnoten; sensuele geurnoten van sandelhout, benzoë- en muskusnoten

Bij het opspuiten van de geur ruik ik meteen een frisse vleug van perzik met een vleugje bergamot, waardoor ik in eerste instantie denk dat het een hele zoete geur is. Dat is hij ook voor een kort moment, waarna de parfum openbloeit en de geur van cederhout doorkomt. Dit is voor mij ook het moment dat ik de geur daadwerkelijk lekker begin te vinden; wat mij betreft heeft iedere goede parfum namelijk wel een houtnoot in zich.

Naar mate ik de geur langer op heb ga ik hem steeds lekkerder vinden. Van een hele zoete geur ontpopt hij zich tot een warme, sensuele houtgeur. Het lekkere aan deze houtgeur is dat de noten van perzik en groene appel nog steeds lichtjes doorschemeren. Hierdoor blijft het een vrouwelijke geur die -vind ik- bij veel verschillende dames zal passen. Een hele universele geur, op een goede manier.

Bruno Banani Daring Woman is wat mij betreft zeker een geslaagde geur. Ondanks dat het merk héél scherp geprijsd is stelt dit parfum mij niet teleur en merk ik dat de geur aan het eind van de dag nog steeds aanwezig is. Zo zien we maar weer dat een goed parfum niet altijd even duur hoeft te zijn. Ik ben fan!

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette 20 ML - €20.00
Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette 30 ML - €25.00


'' Heb jij al eens een parfum van Bruno Banani geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Klinkt als een super fijn parfum voor deze tijd van het jaar! Ik moet 'm nog proberen.. eerst productfoto's maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij een superlekkere geur. Mooi omschreven! ♥

  Liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind hem inderdaad érg lekker. :)

   Verwijderen
 3. Klinkt als een heerlijke geur. Zelf ik heb ik ook 1 geurtje van Bruno Banani die ik ook verrassend lekker vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt al jaaaaren geleden dat ik een geur van Bruno Banani kocht maar dit lijkt me best een fijne geur. De geurnoten spreken mij in elk geval erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je mooie foto's gemaakt zeg en de geuren van Bruno Banani zijn altijd enorm fijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen