Foreo LUNA Fofo

Meer dan een jaar geleden maakte ik al kennis met het merk Foreo en reviewde ik de LUNA play gezichtsreinigingsborstel; een klein apparaatje om je huid mee te reinigen. Mijn LUNA play is inmiddels opgeraakt en moest ik daardoor weggooien, des te enthousiaster was ik toen ik de vraag kreeg of ik hun nieuwste lancering wilde testen; de LUNA fofo. Natuurlijk heb ik dat de afgelopen tijd gedaan en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!

Ik ontving de LUNA Fofo dit keer niet in roze, maar in geel. Deze kleur past perfect bij de herfst en staat ook nog eens heel vrolijk op je make-up tafel! Naast deze kleur is het apparaatje er ook in zes andere kleuren, namelijk; pearl pink, aquamarine, fuchsia, midnight, mint, purple. De kleur die ik heb mogen ontvangen is sunflower yellow.

Wat is er nieuw aan de LUNA fofo? De LUNA fofo is een toevoeging aan de geliefde LUNA-familie en introduceert het tijdperk van gepersonaliseerde huidverzorging met één druk op de knop. LUNA fofo is eigenlijk een soort persoonlijke beautycoach.

De LUNA fofo verwerkt voor de huidverzorgingsbehandeling informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de FOREO For You App wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op deze manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast op de conditie van zijn of haar huid.

Tijd om hem te testen! Wat mij gelijk opvalt is dat de LUNA fofo een stukje groter is dan de LUNA play die ik hiervoor had. Dat vind ik makkelijk, zo glijd hij namelijk niet zo snel uit je handen en kan je er iets meer grip op zetten. Dat werkt tijdens het reinigen handig, binnen een paar minuten is mijn huid namelijk helemaal schoon. 

Vind ik het apparaatje dan ook daadwerkelijk fijner dan de LUNA play? Dat zeker. Mede dankzij het formaat, maar het is natuurlijk ook handig dat het apparaat gepersonaliseerde funcites heeft. Nu moet ik zeggen dat ik niet altijd de tijd neem voor een nieuwe analyse in de app, mede omdat mijn vochtbalans -gelukkig- al heel goed zit. Als je huid lastig is wat dat betreft snap ik dat het ideaal is om deze analyse regelmatig uit te voeren; zo kan je proberen een perfecte vochtbalans score te halen!
Al met al ben ik zeker enthousiast over de nieuwe LUNA fofo en vind ik dat je hem met veel plezier kan gebruiken. Hij is overigens ook heel compact om mee te nemen tijdens een weekendje weg/een vakantie, wat ik ook een mooi pluspunt vind!
Foreo LUNA Fofo - €89.00
'' Heb jij al eens een Foreo apparaatje geprobeerd?

*Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Ik kende de apparaten van Foreo nog niet maar ik ben heel nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze nog nooit gebruikt, simpelweg omdat ik een Mia heb :) Toch ben ik hier wel heel benieuwd naar, hij lijkt me een stuk makkelijker mee te nemen en wat handzamer in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm17-10-2018 11:36

  Ik ben hier heel benieuwd naar, maar dan zou ik wel een roze nemen haha!

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb heel lang getwijfeld over dit apparaat of de clarisonic en ik heb voor de laatste gekozen! maar deze is ideaal omdat de ''haartjes'' niet kapot gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This sounds very good! Would love to try the device.

  xo Claire

  BeantwoordenVerwijderen