#GETITCOVERED Goodiebag Unboxing


Het is weer tijd voor een goodiebox unboxing! Een tijdje geleden -mei dit jaar- unboxte ik al een goodiebag van smartphonehoesjes met daarin een heleboel toffe telefoon accessoires en vandaag ga ik precies hetzelfde doen. Niet helemaal 'precies' natuurlijk, want ik ontving dit keer weer een goodiebag met hele andere spulletjes. Nieuwsgierig wat er in mijn goodiebag zat? Lees dan snel verder!


Het eerste item in mijn #GETITCOVERED goodiebag is de RockBox. Dit is tevens het item wat ik dit keer zelf uitkoos voor in mijn goodiebag, een portable boxje wilde ik namelijk al een tijdje hebben. Deze box heeft een onwijs goed geluid -zeker gezien de kleine prijs die je er normaliter voor betaald- én ziet er ook nog eens stylish uit door de linnenlook.

De RockBox is natuurlijk erg leuk, maar er zaten nog veel meer toffe items in deze goodiebag! Zo ontving ik een fantastische portemonnee van Fabienne Chapot -zwart met opvallende, gouden sterren- en een ander item waar ik ook bijzonder enthousiast over ben; roze Happy Plugs. Deze ontving ik vorige maand in een rosé-gouden kleur en dit keer in het roze.

Daarnaast ontving ik ook nog een audio kabel, een handige Popsocket -met een heel tof marble design- en een selfie light. Deze kan ik zelf helaas niet gebruiken in mijn iPhone, maar kan ik iemand anders ongetwijfeld heel blij mee maken!

Last but not least ontving ik ook nog een Smartband, een handige powerbank -dit design zou ook tof staan op een telefoon hoesje met foto én een paar handschoenen. Deze handschoenen hebben speciale vingertopjes waardoor je je smartphone nog steeds even eenvoudig kunt bedienen als altijd.

Naast deze toffe items heeft smartphonehoesjes nog veel meer items die je wilt hebben, bijvoorbeeld een nieuw iPhone Xs hoesje!

Ik ben weer heel erg enthousiast over de items in mijn goodiebag deze keer. Mijn favorieten? De Rockbox en de Happy Plugs; daar ga ik héél veel plezier van hebben. Ik ben benieuwd welk item jouw favoriet is!

'' Welk item is jouw favoriet?
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm03-10-2018 10:35

  Oh die rockbox wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die powerbank ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! Die handschoenen met speciale vingertoppen voor je telefoon zijn zo handig! Ik heb dat zelf ook gehad (alleen helaas kwijtgeraakt), maar zeker in de winter is dat heel fijn als je buiten bent en toch bezig bent met je telefoon; dan hoef je de handschoen niet uit te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n goodiebox! Hele toffe gadgets zitten erin, nice! :)

  BeantwoordenVerwijderen