Katy Perry Indi Visible Eau de Parfum


Katy Perry brengt weer een nieuw parfum uit; Indi Visible. Indi Visible wordt beschreven als een fantastische toevoeging aan de originele INDI-geur met noten van sexy musks, frisse bloemen en warme houtsoorten. Klinkt mij als muziek in de oren; tijd om te proberen of hij ook daadwerkelijk zo lekker ruikt! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

De originele 'Katy Perry Indi' heb ik zelf niet in mijn collectie, al weet ik nog hoe dol ik was op Katy Perry's Killer Queen. Dit was een diamantvormige flacon met daarop een bijzondere dop. Van deze Killer Queen parfum kwamen nog een aantal andere varianten, waarna ze ook nog eens Purr en Meow (katvormige flacons) en Mad Potion en Mad Love uitbracht (elixer vormige flacons). Een flinke, succesvolle lijst. Aan deze lijst mogen we nu Indi Visible toevoegen!

Normaal gesproken is dit een geur die ik niet snel zou oppakken in bijvoorbeeld een Douglas. Waarom niet? Ik koop niet snel meer parfums die gelinkt zijn aan celebs. Toen ik wat jonger was wel, toen wilde ik elk geurtje van artiesten die ik leuk vond hebben, maar de laatste jaren heb ik geen artiesten meer waar ik echt fan van ben.


Juist omdat ik hem zelf niet zou oppakken vind ik het des te leuker om dit soort parfums te ontvangen. Katy Perry's Indi Visible heeft mij namelijk ontzettend verrast!

De geurnoten;
Topnoten; roze peper, paarse pruim en vanille.
Basisnoten; kokosnoot, gardenia en tonkaboon.
Hartnoten; patchouli, sandelhout en verleidelijke musk.

Wat een fijne geur is dit zeg! Direct bij het opspuiten merk ik dat de geur erg verleidelijk is. De geur begint overduidelijk met vanille en deze geurnoot blijf je gedurende de tijd dat je het parfum draagt erg goed ruiken. Naarmate ik de geur opheb merk ik dat ook de andere geurnoten aan bod komen; hij bloeit open met een vleugje gardenia en vloeit al snel door in de hartnoten. Van een bloemige, zachte vanillegeur wordt de geur opeens een sterke, warme vanillegeur met duidelijk aanwezige houtnoten.

De geur blijft lang hangen en wordt naar mate je hem langer draagt alleen maar lekkerder. In het begin kan je de vanille misschien wat overweldigend vinden, al wordt hij steeds aangenamer als je hem langer draagt.


Wat betreft de flacon, nog eventjes; ook erg leuk! Indi Visible is heel eenvoudig, een lange flacon met en grijze rubberachtige dop. Gezien de warme geur had ik hem zelf sneller in een andere kleur vormgegeven, al vind ik de vormgeving los staand van de geur erg leuk! Funky en hip, past wat mij betreft perfect bij Katy Perry herself!

Katy Perry Indi Visible Eau de Parfum 30 ML - €24.00
Katy Perry Indi Visible Eau de Parfum 50 ML - €33.00
Katy Perry Indi Visible Body Mist 240 ML - €9.99

'' Heb jij de nieuwste geur van Katy Perry al geprobeerd?*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen