Kneipp World of Fragrances

Kneipp is een merk wat ik regelmatig review op mijn blog, al heb ik vandaag iets volledigs nieuws van vandaag. Geen beautyproducten, maar interieuritems! Kneipp lanceert namellijk de World of Fragrances lijn, producten die volledig zijn geïnspireerd op de natuur. Ik ontving zowel een kaars als een set geurstokjes en heb deze natuurlijk voor jullie getest!

'' Kneipp introduceert World of Fragrances; fragrance sticks en scented candles. Geurstokjes en geurkaarsen geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Creëer in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Deze nieuwe Kneipp geuren met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Kneipp. Natuurlijk genieten. ''

In totaal zijn er vier verschillende geurwerelden;

- Sandalwood-Patchouli; zorgt voor een harmonieuze omgeving en zet je weer met beide benen op de grond. De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle.

- Vetiver-Mandarin; just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur. Fruitig, kruidig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle.

- Lavender; zorgt voor een rustige ambiance en meer ontspanning. De geur is boemig-kruidig. Verkrijgbaar in fragrance sticks.

- Macadamia-Star anise; geeft je een gevoel van geborgenheid. Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel voor een warm-kruidige elegante geur. Verkrijgbaar in scented candle.

Als eerste ontving ik de Macadamia-Star anise geurkaars. Een combinatie die meteen hemels klinkt -ik ben dol op macadamia én steranijs- en ook daadwerkelijk zo ruikt. Ik moet zeggen dat de geur heel subtiel is, maar lekker is hij zeker. Je ruikt duidelijk de combinatie van deze twee geuren. De naam van de kaars is precies zoals hij ook is; een zachte, nootachtige geur met een kleine hint van steranijs.

De geur vind ik droog erg lekker, al kan dat met branden heel anders worden. Gelukkig blijkt deze kaars ook brandend erg lekker te zijn, de geur komt dan wat mij betreft nog beter tot zijn recht. Ik vind hem heel erg lekker en ben ook erg tevreden over de mooie pool die hij creëert. Ik heb hem nog niet helemaal opgebrand, maar ik denk dat deze zeker mooi gaat opbranden. Tot nu toe doet hij dat in ieder geval wel!

Wat ook niet onbelangrijk is -is de vormgeving van deze kaars. De kaars zit in een eenvoudig, glazen potje met een mooie, houtkleurige dop. Een rustige combinatie die ik zelf erg goed bij Kneipp vind passen. Kneipp geeft overigens zelf ook aan dat dit potje leuk is om te herbruiken en daar ben ik het helemaal mee eens. Leuk - en handig- om bijvoorbeeld wattenschijfjes in te bewaren!
Last but not least ontving ik ook de geurstokjes. Deze ontving ik in de geur van lavender, een geur waar ik -als ik heel eerlijk ben- niet gelijk enthousiast van word. Lavendel vind ik lekker, maar kan tegelijkertijd ook heel overheersend zijn. Een goede lavendel kan mij zeker enthousiast maken, al ben ik vaak toch een beetje sceptisch op het eerste gezicht.

Tijd om te testen of deze lavendel mij wel blij gaat maken! Ik kan gelukkig zeggen dat dat zeker het geval is, de geur is namelijk niet zo overheersend dat hij misselijkmakend word. Deze lavendelgeur is subtiel, maar toch aanwezig genoeg om een lekkere geur achter te laten. Zelf vind ik deze stokjes erg lekker in de badkamer, zeker om naast een ontspannend bad te zetten. Word je lekker moe van!

Ik had niet verwacht dat ik zó enthousiast zou zijn over beide producten. De producten zijn heel fijn geprijsd en daarvoor vind ik de kwaliteit -met name van de kaars- verrassend goed! Ik ben erg nieuwsgierig naar de andere geuren én naar de producten die er nog in de Macadamia-Star anise lijn gaan komen. Binnenkort komen hier namelijk ook een crème bad, crème douche en body lotion van. Ik ben benieuwd!

Kneipp Scented Candle - €7.99
Kneipp Fragrance Sticks - €8.99

'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

11 opmerkingen

 1. Teresa Palm05-10-2018 10:30

  De kaars lijkt mij heel erg lekker. Leuk dat er van die geur ook nog meer producten komen!

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de body producten afgelopen weekend ook geroken in Duitsland en die lijken mij ook heel erg fijn. De geur is in ieder geval even lekker! ♥

   Verwijderen
 2. De kaars wil ik zeker aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden.

   Verwijderen
 3. Ooh ik ben zo benieuwd naar de geur!! Ik ben heel benieuwd naar de geurkaars!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt heerlijk! Ben benieuwd of je er hetzelfde over denkt. :)

   Verwijderen
 4. Mooie producten! Ik ben nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben hier echt benieuwd naar. De geuren van de douche gels zijn altijd al zo lekker, laat staan een kars of geurstokjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk dat ze ook kaarsen en geurstokjes verkopen. Ik ben wel echt benieuwd geworden naar de geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie wat een leuke producten! Ik ben vooral heel erg benieuwd geworden naar de kaars.

  BeantwoordenVerwijderen