Lady Speed Stick Deodorants


Lang, héél lang geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Lady Speed Stick. Dit merk was destijds nog niet erg bekend in Nederland (het is namelijk een merk uit de Verenigde Staten), maar is inmiddels ook in Nederland steeds bekender aan het worden. Dat is fijn, want het betekend dat de producten voor ons veel gemakkelijker te verkrijgen zijn! Zo ontving ik van Exclusively drie Lady Speed Stick deodorants die ik nog niet eerder had geprobeerd; tijd om te testen of ik nog steeds zo enthousiast ben over het merk!

Laten we beginnen met de vormgeving. De verpakkingen van Lady Speed Stick zijn heel eenvoudig en vallen desondanks dat als nog op. Dit komt natuurlijk door de Paarse kleur; hierdoor springt het product er toch geljk uit. Daarnaast is de verpakking ook nog eens heel praktisch, wat natuurlijk ook belangrjk is. Dit is hij doordat de deodorants vrij dun en plat zijn; je schuift ze zo heel eenvoudig in je handtas.

Voor mij is dat altijd een musthave, ik sleep namelijk altijd een deodorant met mij mee in mijn tas. Hoe handig is het dan als je geen zware, lompe deo mee hoeft te sjouwen. Eén van deze deodorants zit momenteel standaard in mijn tas zodat ik er altijd eentje bij de hand heb.

Dat verklapt dan misschien ook gelijk een beetje dat ik nog steeds even enthousiast ben over dit merk. Het is al jaren geleden dat ik voor het laatst één van de deodorants heb gebruikt, al weet ik nu weer waarom ik destijds zo enthousiast was.


Laat ik het eerst over de geuren hebben, want wat ruiken deze deodorants ieder fijn! Ik ontving -van links naar rechts- Powder Fresh, Shower Fresh & Wild Freesia. Dit zijn drie hele neutrale, subtiele geuren die je gelijk een heel schoon gevoel geven. Voor mij is dat echt perfect, ik ben namelijk niet zo dol op zoete en bloemige geurtjes.

Powder Fresh is daarom mijn absolute favoriet met zijn katoengeur. Dit ruikt naar verse was; dat wil je gewoon ruiken. Ik ken maar weinig mensen die deze geur niet lekker vinden!


Daarnaast doet de deodorant ook simpelweg wat hij moet doen. Er staat op dat hij je 48 uur beschermd, al vind ik het zelf prettig om het product in de ochtend en avond te gebruiken. Bijwerken hoef ik doorgaans dan ook niet, alleen in de zomer zal ik hem misschien iets vaker gebruiken. Met het herfstige weertje van nu is dat echter niet nodig!

Ik kan dus zeker zeggen dat ik enthousiast ben over deze deodorants. Ik weet weer waarom ik Lady Speed Stick destijds zo'n fijn merk vond en ik ben blij dat ze nu bij Exclusively zo makkelijk te verkrijgen zijn!

Lady Speed Stick Deodorant - €4.95
'' Welke geur zou jij het liefst proberen?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Ik vind ze er verrassend goed uit zien! De prijs is ook goed te doen.

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm24-10-2018 17:02

  Die clean cotton klinkt inderdaad supper lekker. Ik denk dat dat ook mijn favoriet zou zijn! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er toen een hoop ingeslagen in Amerika, echt super vind ik ze.

  BeantwoordenVerwijderen