Max Factor Radiance Lift Foundation + Concealer

Met de nieuwe Max Factor Radiant Lift Foundation en Concealer is het probleem om te kiezen tussen een stralende teint en een long lasting foundation opgelost. Deze foundation zou een langdurige dekking én een mooie glans moeten bieden; klinkt perfect, toch? Ik testte ze voor jullie en deel mijn ervaringen vandaag!

Laten we beginnen met de vormgeving. Ik vind het heerlijk hoe Max Factor door de jaren heen eigenlijk nooit is veranderd in die optiek. Het merk heeft altijd gewerkt met strakke, simpele verpakkingen. Deze verpakkingen zijn echter toch speciaal door de gouden details. Strak, chique en handig; ik ben er dol op!

Ook deze foundation is weer voorzien van een klassiek Max Factor design. Deze handige flacon bevat een pompje om de foundation mee aan te brengen en werkt daardoor erg eenvoudig. Tijd om de foundation uit te proberen!
Al hoe graag ik de foundation ook op mijn gezicht zou willen proberen is dat helaas geen optie bij deze foundation. Ondanks dat de foundation in licht tot donker komt (Max Factor brengt maar liefst 12 kleuren uit) zit er geen kleur bij die voor mij licht genoeg is.

Op bovenstaande foto zie je dan ook de lichtste kleur. Dit is de kleur 030 Porcelain, al mocht hij van mij daadwerkelijk iets meer porselein zijn. Als ik hem op mijn gezicht aanbreng ziet het er niet mooi uit doordat de kleur niet matcht, al merk ik wel dat ik de foundation fijn vind in gebruik. Hij dekt mooi en heeft vooral een hele fijne finish. Ondanks dat de foundation namelijk shiny blijft voelt hij zijdezacht aan. Zo zacht dat ik niet eens gelijk de neiging krijg om af te poederen, iets wat ik doorgaans wel heb.
Na de foundation die mij -ondanks de mismatchende kleur- goed beviel, was ik des te nieuwsgieriger naar een concealer. Elke Bonnie heeft een Clyde nodig, en zo zit dat met concealers ook. Elke goede foundation heeft doorgaans een fantastische, bijpassende concealer.
Bij het openen van deze concealer merk ik al gelijk één ding op; het komt met een ingebouwd sponsje. Deels vind ik dat handig, deels ook niet. Met het aanbrengen is het zeker ideaal, met name omdat je met dit sponsje ook bizar goed kan blenden, maar wat betreft de houdbaarheid en hygiëne vind ik het minder. Het sponsje krijg je namelijk niet snel weer schoon én ik heb bij dit soort verpakkingen soms moeite om het product er uit te krijgen naarmate het langer ligt.

Echter doet dat verder niet af aan de kwaliteit van de concealer zelf. Deze concealer komt al stukken dichter in de buurt bij de kleur die ik normaal gebruik en in de zomer weet ik zeker dat ik deze dagelijks kan gaan gebruiken, dan is mijn huid namelijk nét een tintje donkerder. Voor nu laat ik hem nog even liggen, al kan ik niet wachten om hem te gebruiken.

De structuur van deze concealer is namelijk even fijn als de foundation. Hij brengt eenvoudig aan, dekt goed en zorgt ervoor dat mijn gezicht gelijk een gehighlight effect krijgt. Ik ben hier enthousiast over!

Al met al ben ik over beide producten heel erg tevreden. Het leukste van allemaal? De producten zijn ook nog eens heel erg fijn geprijsd!

Max Factor Radiance Lift Foundation - €17.99
Max Factor Radiance Lift Concealer - €18.99

'' Wat is jouw ultieme, favoriete foundation?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Mooi die concealer. Jammer dat de foundation te donker is. Als ik het zo zie is die ook te donker voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foundation! Ik gebruik zelf altijd BB cream en een poeder :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook fijn! Ik heb al onwijs lang geen BB cream meer gebruikt.

   Verwijderen
 3. Eline | ENILE26-10-2018 14:48

  Dit lijkt mij een mooi duo! Zelf heb ik niet zo'n lichte huidskleur dus ik ben wel benieuwd geworden. Ik ga zeker eens kijken!

  Liefs Eline | ENILE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd! Hopelijk zit er een mooie kleur voor je tussen.

   Verwijderen
 4. Wat een mooie producten zeg wauw! maar die kleuren kiezen is ook altijd een dingetje, ik heb daar ook altijd moeite mee

  BeantwoordenVerwijderen