Mijn nieuwe Desenio posters

Schilderijen of posters maken een interieur altijd extra gezellig wat mij betreft, logisch dat ik enthousiast werd toen ik een aantal toffe posters bij Desenio mocht uitkiezen! Ik koos voor een aantal toffe designs en deel deze vandaag met jullie.

Mijn slaapkamer is op zich al erg rustig, al houd ik toch van het verwerken van een beetje kleur. Dit doe ik -natuurlijk- voornamelijk met mijn favoriete kleur; roze. Zo heb ik doorgaans een roze dekbedovertrek én heb ik vanaf nu ook een prachtige -roze- poster boven mijn bed hangen.

Mocht je mijn Photo Diary van twee weken terug hebben gelezen weet je misschien al wel dat wij recentelijk een huis hebben gekocht. De posters van Desenio die je vandaag ziet heb ik eigenlijk dan ook met ons nieuwe huis in het achterhoofd uitgezocht. Straks komen deze toffe posters namelijk in de slaapkamer te hangen. Als het eenmaal zo ver is zien jullie daar natuurlijk ook nog een blogpost over verschijnen.

De eerste twee posters zijn de 'Dreams Poster' en de 'My Rose Poster'. De combinatie van zachte kleuren met een tekst in een hardere tint -zwart- vind ik erg mooi, zeker gezien de gekozen lijst. Ik koos namelijk voor een dikke, zwarte omlijsting. Dit omdat wij straks een grote -zwarte- inbouwkast in onze slaapkamer hebben.
De ruimte is daar dan ook groot genoeg voor meerdere posters. Hoe -en welke- ik precies ga combineren weet ik nog niet, maar ook de 'Dusty Pearl Poster' moest ik hebben. Deze prachtige poster heeft een ''ingezoomd'' beeld van meerdere rozen. Mijn grote favoriet van alle posters!

Ik ben heel erg enthousiast over mijn nieuwe posters en kan jullie ook nog iets leuks meegeven! Met de code 'ELEGANTIC' krijg je namelijk van 9 tot en met 11 oktober 25% korting* op posters. *Deze code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de 'handpicked' en 'collaboration' collecties. Volg @desenio voor meer inspiratie!


'' Welke poster is jouw favoriet?

17 opmerkingen

 1. Wat heb je er toch veel keuze! Je bloemenbox staat er prachtig bij. Die Dusty Pearl is inderdaad erg mooi en zacht, ideaal op de slaapkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige posters! De Dusty Pearl is ook mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaa, Desenio posters blijven mooi. Ik heb er ook een aantal in huis en vind bijna alles wat ze verkopen wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, die posters zijn leuk!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie posters, vooral de My Rose, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Teresa Palm09-10-2018 11:24

  Wauwie, prachtige foto's en prachtige posters! Love jouw stijl.

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik vind de posters echt heel erg mooi. Ze hebben ook wel echt een heel erg chique uiterlijk. Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave posters, unieke en mooie keuze heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's zeg! Ik vind de eerste twee het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen