Mijn nieuwe telefoonhoesjes

Ik ben nooit iemand geweest die dagelijks wisselt van telefoonhoesje, al vind ik het de laatste tijd toch steeds leuker worden om regelmatig een ander hoesje te kiezen. Zo mocht ik van Casetastic twee nieuwe hoesjes uitkiezen om mijn verzameling wat uit te breiden. Op hun website vind je talloze toffe designs, al had ik al snel mijn favorieten gevonden. Nieuwsgierig welke dat zijn geworden? Lees dan snel verder!

Ik hoor het je al denken; de zoveelste webshop met telefoonhoesjes. Wat betreft Casetastic is dit toch een unieke webshop! Ze hebben namelijk een eigen design team dat verantwoordelijk is voor elk ontwerp. De ontwerpen die je op hen website vindt, vind je dus nergens anders! Zo is het eerste design dat ik koos gemaakt door een Zweedse Designer; Elisabeth Frederiksson. Zo heb je een uniek, Zweeds design.

Wat betreft de ontwerpen; het zijn er onwijs veel. Ik snap dat je het moeilijk kan vinden om je favoriet te kiezen wanneer je zoveel keuze hebt! Het voordeel hieraan is dat je je lange tijd op de website kan vermaken.

Zelf kwam ik al snel dit roze hoesje tegen waar ik dan ook gelijk enthousiast over was. Hij bestaat namelijk uit verschillende tinten roze. Bij sommige vakjes zit er zelfs een marble design in verwerkt. Daarnaast is hij versierd met gouden details én een toffe tekst. Deze tekst zie ik vaker langskomen bij items en vind ik erg mooi; She believed she could, so she did. Geloof in jezelf en je zult merken dat je heel veel kunt bereiken!

Het tweede -en tevens laatste- hoesje dat ik koos is een stukje simpeler. Deze vond ik door de samenstelling van kleur en design fantastisch voor de feestdagen. Ik kan hier dan ook niet veel meer over zeggen dan dat het simpelweg glitters zijn.

Oke, niet helemaal eenvoudige glitters wellicht. Het design is aan de onderkant haarscherp -gefocust op één punt- en wordt aan de bovenkant wat onduidelijker. Precies het effect wat je creëert wanneer je focust op één punt op een foto.

Ook dit hoesje vind ik onwijs mooi, ik denk zelfs dat dit mijn favoriet van de twee is! Ik ben ten slotte dol op goud én alles wat glittert; een heuze ekster -al zeg ik het zelf-.

Zelf heb ik bij beide hoesjes gekozen voor de Casetastic softcover. Dit vind ik altijd het fijnste, omdat ze prettig in de hand liggen én ook nog eens goed beschermen. Deze hoesjes hebben daarnaast ook nog een klein bumperrandje aan de voorkant. Ook dat is wat mij betreft een musthave, ik laat mijn telefoon nog wel eens op het scherm vallen.

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe hoesjes en heb weer eventjes wat voorraad om af te wisselen! Momenteel heb ik het hoesje met glitters op mijn telefoon en kom ik alvast wat in Kerstsferen. ;)

Casetastic softcover telefoonhoesje - €19.99
'' Welk hoesje is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Teresa Palm30-10-2018 08:50

  Oh die eerste is gaaf zeg! Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn leuk! Erg mooi met die prints, daar krijg je direct een vrolijk gevoel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat zijn ze mooi. De roze is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die glitters, wauwie. Die vind ik echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke hoesjes, precies de style die ik leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe hoesjes heb je gekozen, erg leuk! Ik wisselde 'vroeger' continu, nu iets minder vaak haha :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen