Nieuwe Bath & Bodyworks Zeepjes

Dat het eindelijk herfst -en ook daadwerkelijk herfstweer- is, moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kun je dat beter doen dan door een aantal herfstige zeepjes van Bath & Body Works in huis te halen? Ik zou het in ieder geval niet weten. Ik koos weer twee heerlijke handzepen van dit fantastische merk uit en deel ze vandaag met jullie!Bij het bestellen van Bath & Body Works producten -wat ik overigens altijd doe via Cozy Favorites- is het lastig om te bepalen of je een geur lekker vind. Natuurlijk kan je een heleboel afleiden aan de namen van de zeepjes; het kan toch altijd anders uitpakken. Helaas voor mij is het niet anders, al is het daardoor ook juist extra leuk om een pakketje uit te pakken. Je bent namelijk altijd benieuwd of de geuren je bevallen!

Laat ik alvast zeggen; de geuren bevallen mij volledig. Ik koos dit keer voor twee herfstige zepen, namelijk;
- Caramel Pumpkin Swirl
- Toasted S'Mores

Ik begin vandaag met Caramel Pumpkin Swirl. Deze geur wordt omschreven als;
'' A pumpkin lover's dream of luscious caramel, brown sugar & creamy vanilla.''

De laatste jaren ben ik dol geworden op de pompoengeuren, deze geur is daar geen uitzondering van. De geuren van Bath & Body Works waar caramel in zit vind ik sowieso altijd erg lekker doordat deze net wat aanweziger zijn. Deze geur is dus zeker een overheersende, echter niet op een vervelende manier.

De tweede geur die ik dit keer uitkoos is Toasted S'Mores, want dat klinkt toch ook fantastisch? Deze geur wordt omschreven als;
'' A fireside treat of toasted marshmallow, bourbon vanilla & cinnamon sprinkles''

Een geur die doet denken aan het roosteren van marshmallows boven een kampvuurtje moet ik natuurlijk ook in huis hebben. Deze geur klonk op de website iets lekkerder dan dat hij -helaas- in werkelijkheid is. Het is een fijne geur, dat absoluut, maar hij mocht voor mij wat aanweziger zijn. Het is een hele zachte geur van marshmallows. Van mij had de kaneel wat meer mogen terugkomen en had het geheel net wat aanweziger mogen zijn. Lekker is hij desondanks dat als nog!

Wat betreft het schoonmaken van je handen vind ik de zeepjes van Bath & Body Works ideaal. Ze komen schuimend uit de flacon en laten je handen na het wassen heerlijk fris en zacht achter.

De geuren doen het goed, maar ook de afbeeldingen op de verpakkingen vind ik weer fantastisch. Ik ben dol op de vormgeving die Bath & Body Works doorgaans aan zijn producten geeft. Je hebt niet eens een fancy zeeppompje nodig; deze zijn namelijk té leuk om niet neer te zetten. 

Ik ben weer erg blij met mijn zeeppompjes en kan weer eventjes vooruit. Mocht je de zeeppompjes van Bath & Body Works al eens geprobeerd hebben ben ik natuurlijk ook erg nieuwsgierig welke geur jouw favoriet is!

Bath & Body Works Handzeep - €6.95 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

13 opmerkingen

 1. Ik wil deze al zo lang proberen! Het is jammer dat ze zo prijzig zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou denk ik verslaafd worden aan handen wassen als ik deze handzeepjes had, haha! Het lijken me echt heerlijke geuren, lekker herfstig! Ik wil ook wel eens wat proberen van Bath & Bodyworks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ze zijn zo lekker! Ik kan ook niet stoppen met aan mijn handen ruiken als ik ze gebruik.

   Verwijderen
 3. De toasted smores lijkt mij echt superlekker! Volgens mij zit er hier wel ergens een winkeltje in de buurt die bath en body works verkoopt. Ik ga binnenkort eens kijken

  Liefs Tessa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat heerlijk, een winkel met Bath & Bodyworks in de buurt!

   Verwijderen
 4. Oeeh deze lijken me heerlijk, helemaal in de herfstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat lijken me ze beide heerlijk zeg! Ik denk dat caramel Pumpkin Swirl mijn favoriet zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De caramel pumpkin swirl is echt wat voor mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook echt verslááfd aan dit merk, vooral de warme najaarsgeuren. Die eerste lijkt me zóóó lekker, ik wil hem haast proeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijken mij heerlijke producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken me heerlijke en cozy herfstige geuren! Ben ook dol op de geur van pompoen en kaneel. Heb dit soort geuren laatst ook gehaald voor in de geurbrander. Goeie tip trouwens van de webshop. Ga 'em gelijk aan mijn favorieten toevoegen en binnenkort wat bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen