NIVEA Q10 Power Anti-Rimpelverzorging

Anti-rimpelverzorging; je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! We willen tenslotte allemaal zo lang mogelijk genieten van onze rimpelloze huidjes, want laten we eerlijk zijn; we willen er allemaal zo lang mogelijk jong uitzien. Nivea komt met een nieuwe lijn die ons hier goed bij kan helpen; de Q10 Power Lijn.

'' Vrouwen zijn sterren in het balanceren van privé en werk. Ze rennen van de ene meeting naar de volgende strakke deadline en proberen naast hun werk en gezin ook nog te sporten en gezond te leven. Ze motiveren en inspireren elkaar en kunnen als geen ander multitasken. Women run the world! Dit is waarom ze graag een gezichtsverzorgingsproduct willen dat hun innerlijke kracht ondersteunt. NIVEA introduceert daarom NIVEA Q-10 Power; de perfecte bondgenoot voor anti-rimpelverzorging. De nieuwe lijn, met het cel actieve Q10 en een hoog geconcentreerde dosis creatine, stimuleert de huideigen collageen productie en biedt effectieve gezichtsverzorging. De huid ziet er steviger uit en rimpels worden zichtbaar verminderd in twee weken. Reusltaat: een mooie, gezond uitziende huid.'' - NIVEA

In totaal brengt NIVEA maar liefst vijf crèmes uit in de Q10 lijn en dit zijn;

NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème SPF15 – Zonder parfum en alcohol, verstevigt de gevoelige huid en vermindert rimpels; De nieuwe NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème voor de gevoelige huid combineert het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde creatine, om de voorraad van de huid aan te vullen. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De dagcrème, zonder parfum en alcohol, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule voor de gevoelige huid, verrijkt met verzachtend zoethoutextract, vermindert drie tekenen van een gevoelige huid: droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel. De uitgebreide UVA/UVB-bescherming met SPF15 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème – Zonder parfum en alcohol, een milde regeneratie van de gevoelige huid; Na een lange dag werken en actief bezig te zijn geweest herstelt de huid gedurende de nacht en hebben de huidcellen de gelegenheid om te regenereren. De NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème vult met de hoog geconcentreerde creatine en het cel-actieve Q10 de reserves van de huid aan, zodat de huid kan herstellen. De nachtcrème, verrijkt met zoethoutextract, heeft een verzachtend effect op de huid. De milde formule, zonder parfum en alcohol, is geschikt voor de gevoelige huid en vermindert drie tekenen van een gevoelige huid: droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel.

NIVEA Q10 Power Dagcrème SPF15/30 – Verstevigt de huid en vermindert rimpels; De nieuwe NIVEA Q10 Power Dagcrème vult de voorraad van de huideigen stoffen Q10 en creatine (10x meer dan in de voorgaande range) aan. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De UVA/UVB-bescherming met SPF15 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht, die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. De dagcrème is ook verkrijgbaar in SPF30 voor diegenen die extra sterke bescherming tegen de zon willen.

NIVEA Q10 Power Nachtcrème – Regenereert de huid terwijl je slaapt; Gedurende de nacht krijgt de huid de gelegenheid om te herstellen en de huidcellen te regenereren. De volle, rijke NIVEA Q10 Power Nachtcrème ondersteunt de regeneratie van de huid door de reserves van de huid aan te vullen met hoog geconcentreerde creatine en Q10. Dit vermindert op natuurlijke en effectieve wijze rimpels en vertraagt de vorming van nieuwe rimpels. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd.

NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème SPF15 – Verstevigt de huid en vermindert rimpels; De NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid. De crème vult de reserves van de huid aan met het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde creatine. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De formule met algenextract verfijnt de huid en helpt poriën te minimaliseren. De SPF15 helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, door te beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht.
Omdat ik een gevoelige huid heb was de keuze welke crèmes ik wilde proberen al snel duidelijk voor mij. Ik koos voor de NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème SPF15 en de NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème. Beide producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en daar ben ik natuurlijk erg blij mee!
Na de producten inmiddels twee weken te hebben getest kan ik zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben. Dat is voor mij heel bijzonder, want crèmes werken vaak averechts bij mijn gevoelige huid. Deze producten van NIVEA hebben mij daar in tegen aangenaam verrast; wat een heerlijke producten zijn dit namelijk!

De dagcrème is een stukje dunner en trekt daardoor binnen een paar minuutjes in, maar mijn grote favoriet is natuurlijk de nachtcrème. Deze is wat dikker en trekt heel langzaam in de huid. Ik vind het heerlijk om een laagje aan te brengen nadat ik mijn make-up heb verwijderd. In mijn slaap trekt het product langzaam in mijn huid en voelt het bij wakker worden heerlijk zacht aan.

Wat ik ook erg fijn vind bij de nieuwe Q10 power lijn van NIVEA is de geur. Er zitten vrijwel geen geuren aan de crèmes, wat voor mij echt een pluspunt is. Van mij hoeft een geurtje in een crème namelijk niet zo, dat vind ik al snel overheersend!

Ondanks dat ik niet helemaal kan beoordelen of het ook daadwerkelijk tegen rimpels werkt kan ik wel zeggen dat ik onwijs enthousiast ben over de gewone werking van de producten. De nachtcrème staat tegenwoordig standaard op mijn beautytafel!
Last but not least ontving ik ook nog dit kleine tubetje van NIVEA. Dit is de;

NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème; De vochtinbrengende NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème, met het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde dosis creatine, vermindert de diepte van de rimpels en vertraagt de vorming van nieuwe rimpels. De oogcrème verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert zichtbaar donkere kringen. Resultaat: een gladdere en sprankelendere huid rondom de ogen. De crème is tevens geschikt voor dragers van contactlenzen.

Deze crème heeft een fijne, dunne structuur en smeert daardoor heel eenvoudig uit. Ook deze crème trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt. Ik heb zelf niet snel last van hele donkere kringen onder mijn ogen, waardoor het moeilijk is om hier echt resultaat bij te zien. Wél geeft het product mij een heel fris gevoel en kan ik mij voorstellen dat je het na een lange, zware dag lekker vind om de huid rondom je ogen hiemee te verwennen!

Al met al ben ik heel enthousiast over de NIVEA Q10 lijn en heb ik er zelfs een favoriete nachtcrème bij. Ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie tegenover anti-rimpelverzorging aan kijken. Ben je er ook het liefste vroeg bij, of wacht je hier nog eventjes mee?

NIVEA Q10 Power verzachtende dagcrème - €16.99
NIVEA Q10 Power verzachtende nachtcrème - €16.99
NIVEA Q10 Power dagcrème - €13.99
NIVEA Q10 Power nachtcrème - €15.99
NIVEA Q10 Power porie verfijnende dagcrème - €15.99
NIVEA Q10 Power oogcontourcrème - €15.99

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de producten. Die nachtcreme klinkt inderdaad lekker.

  Liefs Rianne ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liya Famosu15-10-2018 13:35

  These sound great, such a shame we can't buy nivea in my country!

  xo Liya | Famosu

  BeantwoordenVerwijderen