Waarom online taart bestellen ideaal is

Er is altijd een reden voor taart; wie houdt er tenslotte niet van? Ondanks dat ik zelf graag bak heb ik hier niet altijd de tijd voor én is het niet altijd even handig. Taart bestellen is daarom een hele uitkomst. De redenen waarom ik graag online taart bestel? Die lees je vandaag!


1. Verzenden; allereerst de makkelijkste reden om online taart te bestellen; het wordt verzonden binnen heel Nederland. Ik heb regelmatig voor iemand een taart willen bestellen bij de plaatselijke bakker, al bezorgen zij maar tot een beperkt aantal kilometers vanaf de plek waar de bakker gevestigd is. Dit zou betekenen dat je eigenlijk al naar een bakker zou moeten gaan in de woonplaats van degene waarvoor je een taart wil bestellen; niet handig.

Het voordeel van online bestellen, bijvoorbeeld bij gefeliciTAART, is dat ze door heel Nederland bezorgen. Dan kom ik ook automatisch bij punt twee; je hebt het supersnel in huis.

2. Snel in huis; meestal kun je al kiezen voor bezorging voor de volgende dag, zelfs als je iets later op de dag besteld. Bij de bakker bestellen duurt doorgaans iets langer. Als je iemand een taart toezendt, dan wil je natuurlijk dat die snel bij diegene in huis is!

3. Ruim aanbod; nog een pluspunt van online taart bestellen; er is veel aanbod. Neem bijvoorbeeld gefeliciTAART. Hier bestel je naast taarten ook vlaaien, muffins, petit fours, tompoezen en noem het maar op. Bij de bakker in de buurt heb je doorgaans maar keuze uit een beperkt aantal taarten die kunnen worden bezorgd.

4. Tijdbesparend; last but not least; het is tijdbesparend. Vooral wanneer je doorgaans druk bent kan het er nog wel eens bij inschieten om eerst langs de bakker te gaan. Het kost veel tijd en daarnaast kan je ook nog eens de pech hebben dat de desbetreffende bakker niet eens bezorgd bij het uiteindelijke adres waar je je bestelling wilt hebben. Dan kost het helemaal veel tijd, aangezien je dan alsnog aan bent gewezen op online bestellen!

Zelf merk ik dat ik snel naar online websites om taarten te bestellen ga. Niet als ik zelf een verjaardag heb, dan vind ik het toch het leukste om zelf iets te bakken, maar wel als ik iemand ergens voor wil bedanken. Zo bestelde ik een paar weken geleden nog een taart voor een kennis! 

'' Heb jij al eens online taart besteld?

#ad. Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen