Zoella Beauty Bath Latte & Bath Frosting

Ik heb inmiddels meermaals geschreven over de producten van Zoella Beauty. Een lijn waar ik nog niet eerder over heb geschreven is de Gelato lijn, waaruit ik vandaag twee producten review! Tijdens een tripje naar Duitsland spotte ik namelijk een schap met Zoella producten en die kon ik niet laten liggen. Nieuwsgierig naar de producten die ik mee nam? Lees dan snel verder!
In de winkel waar ik was hadden ze de reguliere -standaard- lijn én de Gelato lijn. Ik nam hieruit de volgende twee producten mee; de Bath Frosting Bath Milk Powders én het Bath Latte badschuim.

Wat overigens allereerst superfijn is, is dat de producten in Duitsland bijzonder goedkoop zijn. De adviesprijzen van de Zoella Beauty producten die ik hier test zijn bij FeelUnique (Engelse website) ruim zeven pond, ik scoorde ze voor iets meer dan €3.00 per stuk. Een flink prijsverschil, want twee producten zijn in Duitsland goedkoper dan één product in Engeland. Mocht je het dus tegenkomen in Duitsland zou ik je zeker aanraden iets mee te nemen!
Het eerste product wat mij aansprak is de Bath Latte, een flesje bad- en doucheschuim. Deze fles ziet er uit als een schattig melkflesje en daardoor had hij eigenlijk al genoeg aantrekkingskracht om mee naar huis te gaan. Laat daar nog eens bijkomen dat hij héél erg fijn ruikt; een win-win situatie.

Deze Bath Latte heeft een zachte, melkachtige geur. Heel eenvoudig, eigenlijk met weinig poespas. Precies de geur die je zou verwachten bij een badschuim in een melkfles.

Een bad met deze Bath Latte is -wat mij betreft- absoluut genieten. Hij ruikt lekker, schuimt goed en geeft een algeheel ontspannen gevoel. Laat het flesje nu ook nog eens heel schattig staan in de badkamer; wat hebben we nog meer nodig?
Het tweede product wat ik meenam is wederom een badproduct; de Bath Frosting Bath Milk Powder. Dit is een rond potje met daarin vier individuele badpoeders. Deze komen ieder in een handig zakje waardoor je precies weet hoeveel van dit poeder je in het bad moet gooien.

Ook deze geur is erg lekker, net iets zoeter dan de Bath Latte. Ondanks dat is het nog steeds een hele fijne, zachte geur die -vind ik zelf- erg aangenaam is. Een fijne geur is mooi meegenomen, maar schuimt deze ook net zo fijn als de Bath Latte? Jazeker! Ook dit product laat een heerlijk laagje schuim achter in je bad. Een goede laag schuim maakt het badderen altijd lekkerder!

Ik ben over zowel de Bath Latte als over de Bath Frosting erg enthousiast en ik ben erg benieuwd of ik binnenkort ook de kerstlijn zal vinden in Duitsland. Mocht dat zo zijn zien jullie ongetwijfeld wel een review verschijnen!

'' Welk product lijkt jou het fijnste?

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm08-10-2018 09:08

  Dit lijken me weer fijne producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf ben ik enorm fan van Zoella en heb net haar boek Cordially invited binnen! Ik heb zeker al wat producten van haar geprobeerd maar inderdaad zijn ze heel duur op Feelunique. Deze producten heb ik zelf niet geprobeerd maar ze lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, leuk! Cordially Invited staat op mijn verlanglijstje voor Kerst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De vormgeving van de Bath Latte is zo tof! Is het ook echt een glazen flesje? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt mij heel erg nieuwsgierig naar de producten.

  Liefs Sabine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben heel benieuwd naar deze producten. Wat een mooie flesje ook.

  BeantwoordenVerwijderen