24 Karaat Gouden Roos

Combineer mijn favoriete bloem met mijn favoriete kleur accessoires en je hebt gegarandeerd een match. Ik ben dol op rozen én ik ben dol op goud. Combineer die twee en er kan niets meer mis gaan! Vandaag deel ik een fantastische cadeautip voor tijdens de Feestdagen (om vragen of om te geven); een 24 Karaat Gouden Roos.

Zo richting de Feestdagen wordt het tijd om weer na te gaan denken over geschikte cadeautjes. Zelf vind ik dit de allerleukste tijd van het jaar en vind ik het fantastisch om cadeautjes op te zoeken en in te slaan, al kan het natuurlijk ook lastig zijn. Wat geef je iemand die bijvoorbeeld alles al heeft?

''Echte liefde is eeuwig en tijdloos, en dat geldt ook voor deze vergulde roos. Ze vergaat nooit en is dan ook een onvergetelijk aandenken; een origineel cadeau voor haar.'' de omschrijving van deze roos is net zo prachtig als de bloem zelf; een roos is namelijk een perfect cadeau om te laten weten dat je om iemand geeft. Een echte roos is mooi, maar als je iets uniekers wilt kan ik je absoluut aanraden deze roos in gedachten te nemen.

Ik heb deze roos niet gekregen voor de Feestdagen, al maakt dat hem absoluut niet minder mooi. Deze roos wordt handgekozen en wordt daarna gedipt in 24 Karaats goud, waarbij je ook een officieel certificaat van echtheid krijgt. Ik vind het een heel gaaf idee en ben onwijs enthousiast over de uitvoering hiervan.
Is het ten slotte geen plaatje? Toen ik de roos voor het eerst in handen kreeg kon ik er mijn ogen niet meer van afhouden; wat is dit een fantastisch object zeg! Het is echt een eyecatcher in huis. Zelf ga ik hem denk ik vastmaken aan de onderkant van mijn glazen stolp en wil ik hem op die manier gaan displayen. Helemaal zeker ben ik hier niet van, al zul je het ongetwijfeld nog voorbij zien komen zodra ik er uit ben! Ik ben er in ieder geval onwijs blij mee en jullie zullen hem ongetwijfeld nog regelmatig langs zien komen!

24 Karaat Gouden Roos - €59.95
'' Welke bloemen heb jij het liefste in huis?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvagen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Wauw hij ziet er echt prachtig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm07-11-2018 11:50

  Wauw, wat gaaf zeg! Hij is wel duur, maar logisch op zich haha.

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, ik denk dat diit heel mooi is in een stolp!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat geinig dit zeg! Maar echt bizar mooi ook. Is toch helemaal geweldig als je zoiets krijgt?

  BeantwoordenVerwijderen