Andrélon Oil & Curl


Krullend haar onderhouden is niet voor iedereen even eenvoudig. Ik moet zeggen dat ik zelf weinig aan mijn haar doe; ik was het, kam het en smeer er gebruik al jaren lang dezelfde Andrélon perfecte krul crème om het pluizen tegen te gaan. Ondanks dat wissel ik wel graag af en toe van shampoo en testte ik afgelopen week weer een nieuwe lijn uit; Andrélon Oil & Curl. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Wat betreft krullen kan ik zeggen dat ik onwijs blij en dankbaar ben voor mijn golvende haar. Ik weet dat niet iedereen met krullen even zelfverzekerd is over zijn/haar krullen; het kan tenslotte best lastig zijn om te temmen. Zelf vind ik eigenlijk alle manieren van krullen prachtig; of het nu een lichte slag is, golven of kroeshaar.

Gelukkig heb ik zelf hele makkelijke krullen waar ik weinig aan hoef te doen. Toch ken ik ook de struggle van droog en pluizig haar; daar heb ik ook iedere dag last van. Andrélon omarmt vrouwen met alle typen krullen en introduceert daarom een speciale productlijn: Oil & Curl. Deze diep voedende lijn zorgt ervoor dat je krullen geaccentueerd worden en je weer helemaal gaat stralen.

Ik was zelf al jaren fan van de perfecte krul lijn; des te nieuwsgieriger was ik of deze lijn daar aan kon tippen. Tijd om het uit te proberen!


De eerste producten die ik testte zijn de sampoo en bijpassende conditioner. Te beginnen bij de fantastische geur van deze lijn. Oil & Curl doet mij eigenlijk denken aan een heerlijke, luxe arganolie. Zo ruikt de lijn in mijn ogen. Het is een zachte, chique geur die ik zelf fantastisch vind!

Een lekkere geur is fijn, maar het is nog belangrijker dat een product fijn werkt. Gelukkig ben ik erg te spreken over zowel de shampoo als de conditioner. Na gebruik van de shampoo voelt mijn haar al zacht en knoopvrij aan en na gebruik van de conditioner wordt dit effect nog extra versterkt. Mijn haar voelt wel heel erg dun -wat voor mij even wennen is- maar het is erg makkelijk doorkambaar en voelt gehydrateerd en zacht aan.

Ook wanneer het opgedroogd is blijf ik dit gevoel houden, al vind ik het wel heel erg wennen dat mijn haar zo dun aanvoelt. Hierdoor is het ook vrij slap en kost het mij iets meer moeite om mijn krullen weer goed op zijn plaats te krijgen.


Als laatste testte ik ook het haarmasker in deze lijn. Maskers gebruik ik niet vaak, maar als ik het doe vind ik het belangrijk dat het ook een goed masker is. Wat betreft een goed masker is dit absoluut mijn favoriete product uit de lijn; hij maakt mijn haar namelijk onwijs zacht. Bij gebruik van het masker voelt mijn haar niet zo dun als bij de shampoo en merk ik gelijk na het föhnen dat er nog steeds veel volume in mijn haren zit. Voeg daar die heerlijke geur weer aan toe en ik ben verkocht!

Ik kan zeker zeggen dat ik te spreken ben over deze lijn. De shampoo en conditioner vind ik bijna net zo fijn als de oude vertrouwde perfecte krul lijn. Het masker vind ik nog een stukje fijner dan het masker in de perfecte krul lijn en dat zegt heel wat. Die lijn vind ik namelijk al jaren fantasisch. Ook deze nieuwe lijn voeg ik toe aan mijn lijstje met favorieten!

Andrélon Oil & Curl Shampoo - €4.79
Andrélon Oil & Curl Conditioner - €4.79
Andrélon Oil & Curl Masker - €4.99
'' Wat is jouw favoriete Andrélon haarverzorgingslijn? 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Oh die klinkt fijn zeg, ik ben zeker benieuwd naar de geur ook! Ik heb steil haar, maar ga toch stieken ruiken 😁 Ik gebruik die Care & Repair lijn altijd, zo ruikt ook zo goddelijk. Eigenlijk alles van Andrelon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt mij perfect voor mijn krullen! Ik ga het zeker proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook krullend haar en vind het altijd leuk om wat nieuws uit te proberen.. het kan altijd beter ;-)! Vooral naar het masker heb je me benieuwd gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen