Balmain All Purpose Brush + Hair Mask


Balmain Paris kennen we natuurlijk allemaal van de fantastische kleding; prachtig, maar vooral voor een groot aantal mensen onbetaalbaar. Zo ook voor mij; ik zie het er niet aan af om een paar duizend euro aan een kledingstuk uit te geven. Een stukje betaalbaarder zijn daar in tegen de haarproducten van Balmain Paris. Zo kreeg ik de kans om twee producten te testen en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Ik testte de All Purpose Brush én een Hair Mask. Nieuwsgierig hoe ze mij zij bevallen? Lees dan snel verder.

Het eerste product wat ik uitkoos is de All Purpose Spa Brush. Dit is een handgemaakte haarborstel die het haar reinigt, de hoofdhuid stimuleert en de bloedcirculatie naar de haarwortels verhoogt.

In de beschrijving staat dat deze borstel gemaakt is voor de verzorging van haar-extensions, maar natuurlijk is hij ook geschikt voor natuurlijk haar. Zo heb ik zelf geen extensions maar kan ik al wel vast verklappen dat ik er héél enthousiast over ben.

Regelmatig borstelen creëert sterk en soepel haar, sluit de haarschubben en zorgt voor een gezonde glans en prachtig ontward haar. Ik vind het zelf heerlijk om mijn haren regelmatig te borstelen en merk dat ik met deze borstel inderdaad fantastisch glanzend haar krijg. Dat heb ik nog niet eerder gehad met een andere borstel!

Ook met mijn krullen werkt de borstel simpelweg fantastisch. Doordat het varkensharen en stevige transparante nylon borstelhaarbosjes zijn glijden deze door mijn haren en ontklitten ze tegelijkertijd ook. De borstel zorgt er voor dat ik totaal geen pijn ondervind met het uitkammen van mijn klitten en knopen; dat is echt een groot pluspunt.

Naast dat hij fijn is in gebruik ziet hij er ook nog eens prachtig uit. De borstel is heel eenvoudig, maar heeft een elegant en gebogen handvat voor comfort en gemakkelijke grip. De borstelkop is zelf ook erg groot en daardoor pak je gemakkelijk een groter oppervlak tijdens het borstelen.

Yay, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een haarborstel! Jarenlang heb ik lovend gepraat over de Tangle Teezer en Tangle Angel, maar ik denk dat ik deze op dit moment zelfs een stukje fijner vind.

Balmain All Purpose Hair Brush - €39.95

Als tweede testte ik ook het Balmain Hair Mask. Hierbij geldt hetzelfde; ook hier staat op de verpakking dat hij geschikt is voor haar met haar extensions. Nu had ik hier al eerder wat goeds over gehoord -ook door iemand die zelf geen extensions droeg- en daardoor werd ik er natuurlijk extra nieuwsgierig naar.

Het eerste wat ik altijd belangrijk vind bij een haar masker is de geur. De geur van dit haarmasker is heel neutraal; een hele fijne geur die je doet denken aan een kapsalon. Het is zo'n luxe salongeur waar volgens mij niemand een hekel aan heeft. Hij ruikt verzorgd en schoon; lekker! Datzelfde geld overigens ook voor de verpakking; de verpakking is simpel, maar tegelijkertijd heel chique en luxe. Ik ben fan!

Belangrijker is natuurlijk de werking van het masker. Dit Balmain Hair Mask hydrateert en herstelt droog en beschadigd haar; klinkt voor mij erg goed. Met mijn krullen is droog haar altijd een issue geweest, beschadiging idem. Dit masker geeft aan van binnenuit te versterken, vitaliteit en glans te geven. Je kunt dit masker wekelijks gebruiken in een behandeling van 5 minuten.

Ik heb het masker nu eenmalig gebruikt en kan je zeggen dat ik nu al enthousiast ben. Het masker ruikt lekker, maakt mijn haren ongelofelijk zacht en geeft inderdaad een boel glans aan mijn haren. Of hij daadwerkelijk versterkt en meer vitaliteit geeft vind ik moeilijk te zeggen. Ik denk dat je het daar ook echt een hele tijd voor moet gebruiken. Ik ga hem in ieder geval de komende tijd zeker blijven gebruiken; ik ben namelijk enthousiast!

Balmain Hair Mask - €14.95

Ik ben onwijs enthousiast over deze beide producten van Balmain. Ik had al eens eerder een setje met drie verschillende producten gebruikt, maar na deze producten weer te hebben gebruikt weet ik helemaal zeker dat ik fan ben!

'' Heb jij al eens iets van Balmain geprobeerd? 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige foto's. Ik vind de producten er super fijn uit zien! Mooie review.

  Liefs,
  Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een haarspray van dit merk gehad en die had ook zo'n heerlijk, luxe geur. Vond ik heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! Ik heb er inderdaad ook een haarspray van gehad en die vond ik ook fantastisch.

   Verwijderen
 3. De borstel lijkt mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen