Benefit The POREfessional Wipeout Masks


Al jaren ben ik dol op het merk Benefit. Ik heb inmiddels een aardige hoeveelheid producten van dit merk in huis; make-up en voornamelijk skincare. Die skincare producten van Benefit zijn bij mij groot favoriet. Je snapt dus vast hoe nieuwsgierig ik was naar deze POREfessional Wipeout Masks. Deze zijn al een tijdje uit, maar afgelopen week testte ik ze voor het eerst!

Om te beginnen; de Benefit verzorgingsproducten zijn normaliter niet goedkoop. De normale prijs voor een pakje met 8 maskers is €35.50, shop je ze bij Luxplus betaal je maar €23.95. Dat is toch een flink prijsverschil als je het mij vraagt! Op deze webshop vind je nog veel meer toffe producten, zo ook de beautyblender die ik eerder deze week al reviewde.

Deze maskers beloven je poriën te verkleinen, wat natuurlijk altijd goed klinkt. Ik heb zelf gelukkig geen last van grove poriën, maar een egalere huid kan natuurlijk altijd! Tijd om de maskers te proberen.
.
Voordat je het masker gebruikt is het de bedoeling dat je de blauwe knop indrukt. Hierdoor gaat het serum in het maskertje en is hij klaar voor gebruik; een leuk detail wat de vormgeving net wat schattiger maakt!


Deze maskertjes zijn bedoeld voor je neus en de ruimte hiernaast, een beetje hetzelfde als een poriënstrip. Deze poriënstrip is echter in de vorm van een masker. Dit masker plakt niet zoals een strip en daardoor is het wel belangrijk dat je hem echt liggend gebruikt. Als je rechtop zit zul je merken dat hij zo weer van je gezicht afglijdt.

Ik laat het masker 15 minuten zitten en verwijder hem weer na die tijd. Het eerste wat mij dan opmerkt is dat mijn huid ontzettend gevoelig aanvoelt. In dit product zit menthol en daardoor is het voor de gevoelige huid niet zo prettig. Gelukkig houdt dit gevoel niet erg lang aan, maar na gebruik blijft mijn huid wel strak aanvoelen. Dit vind ik zelf niet heel prettig, al schijnt het dat dit hoort bij het masker.

Ik zie niet dat mijn poriën daadwerkelijk kleiner zijn geworden -wat mij ook had verbaasd, gezien ze al bijna niet zichtbaar zijn- maar ik merk wel dat mijn huid heel glad en schoon aanvoelt. De huid is zeker schoner geworden en dat is een groot pluspunt!

Al met al ben ik zeker tevreden over de maskertjes, al weet ik niet of ik het snel opnieuw zou kopen. De Menthol reageert niet goed op mijn huid en dat is toch jammer gezien de prijs die je ervoor betaald. Als die menthol er niet in had gezeten was ik een stukje enthousiaster geweest!

Benefit The POREfessional Wipeout Masks - €23.95
'' Heb jij de maskers van Benefit al eens geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Klinkt zeker fijn! Jammer alleen inderdaad van de menthol, daar kan ik ook niet zo goed tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De menthol is inderdaad het enige nadeel, verder zijn ze zeker fijn!

   Verwijderen
 2. Meest fijne product ever! maar menthol kan ik trouwens niet zo goed tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Benefit vind ik ook een fijn merk. Maar ik snap wat je bedoeld met dat menthol. Dat zou ik ook niet heel fijn vinden.
  Leuke revieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze klinken op zich wel fijn, en die verpakking is echt super, maar ik vind het teveel geld! Jammer van de menthol erin, voor gevoelige huidjes niet echt prettig, nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende deze maskertjes nog niet. Goede tip van Luxplus, scheelt toch een hoop. Had nog niet eerder van deze shop gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen