Christian Dior Diorshow Mono - 564 Fire

Er was een periode waarin ik onwijs veel make-up kocht van high end merken als Chanel, Dior en Yves Saint Laurent. Deze merken vind ik nog steeds ontzettend fijn, echter koop ik de laatste tijd zelf minder make-up waardoor mijn collectie niet meer zo snel groeit. Toen ik echter een prachtige oogschaduw mono voor mijn blog ontving was ik des te enthousiaster; ik besefte namelijk weer hoe prachtig ik deze producten vind. Ik deel daarom vandaag een Mono Eyeshadow van Dior in de kleur 564 Fire met je!
De vormgeving van de Dior oogschaduws is in jaren niet veranderd, maar dat is wat mij betreft ook helemaal niet nodig. Zowel de palettes als de mono oogschaduws hebben een klassieke, donkerblauwe verpakking. Omdat het al jaren zo is passen alle verpakkingen mooi bij elkaar en is het altijd weer duidelijk dat het om zo'n tijdloos Dior product gaat.

De kleuren veranderen door de jaren heen natuurlijk wel zodat je -wanneer je zin hebt in iets nieuws- weer een mooi kleurtje kunt aanschaffen die je nog niet in je collectie had. De kleur die ik vandaag heb ontvangen is 564 Fire; een prachtige middenbruine kleur.

Nu klinkt middenrbuin niet heel spannend wellicht, maar als je kijkt naar de prachtige shimmers en glitters in deze oogschaduw wordt het toch een heel stuk spannender. Dit is wat mij betreft echt de perfecte kleur om een dagelijkse look toch net wat specialer en glimmender te maken.
Dat is dan ook het geen wat ik er zo mooi aan vind; deze oogschaduw is echt geschikt om dagelijks te dragen. Hij is ontzettend gepigmenteerd, maar omdat de kleur niet heel heftig is -het is een hele draagbare bruine tint- schikt hij zich voor iedere dag.

Mocht je wat meer van donkere looks houden kun je hem daar ook perfect voor gebruiken; dan is het een perfecte kleur voor op het bewegend ooglid. Binnen no time tover je je dagelijkse look om naar een mooie smokey eye voor een avondje uit!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Dior oogschaduw en heb hem daarom de afgelopen tijd al heel vaak gedragen. Binnenkort zie je hem ook terugkomen in een look in mijn Photo Diary! 

Mocht je benieuwd zijn naar deze oogschaduw; ik mocht deze ontvangen van parfum-klik. Op deze website vind je een heleboel prachtige make-upproducten, soms wel met meer dan 50% korting op de winkelprijs!

Christian Dior Diorshow Mono - normaal €35.00; nu €18.00
'' Wat vind jij van deze kleur?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb mogen ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

  1. Ugh dit is te mooi hahaha, ik wil het!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw I love it. Wat een perfecte kleur. Echt een heel mooi kleurtje voor op het ooglid, zelfs voor een look met maar 1 kleurtje kan deze heel erg mooi zijn denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw wat een korting <3 En mooie kleur is dit, die shimmers zijn zo betoverend!

    BeantwoordenVerwijderen