Daniel Wellington Classic Bracelet Dusty Rose

Op mijn blog heb ik al verschillende Daniel Wellington horloges aan jullie laten zien; zowel voor mannen als vrouwen. Een nieuw product dat Daniel Wellington lanceert is hun Classic Bracelet, welke ik ontving en vandaag aan jullie laat zien! Nieuwsgierig naar deze prachtiege armband? Lees dan snel verder!

Ik ontving de Classic Bracelet in de kleur Dusty Rose, maar naast deze vind je hem ook in White en een tweede nieuwe kleur; Desert Sand. Ook de White heb ik mogen ontvangen -en deze is ook prachtig-, al zie je die later nog verschijnen op mijn Instagram!

De Classic Bracelet omschrijft Daniel Wellington als volgt; geboren uit een liefde voor elegantie, verfijnde materialen en kwaliteit. Een subtiele bekrachtiging van de kernwaarden van Daniel Wellington. Versier je pols met de Classic Bracelet. Iets zo delicaat verdient te worden gedragen door iemand die dergelijke schoonheid waardig is. Het subtiele 'Daniel Wellington'-logo is gegraveerd aan de buitenkant van de armband. Verkrijgbaar in roestvrijstaal en roségoud.

Natuurlijk koos ik zelf voor de kleur roségoud, simpelweg omdat ik deze het mooiste vond. De armband is klassiek en delicaat en straalt met deze kleur heel veel vrouwelijkheid uit. De zilverkleurige is ook absoluut mooi; tippen aan de rosékleurige doet hij voor mij niet.

Het armbandje komt zoals altijd in een luxe Daniel Wellington doos; het doosje wat ik door de jaren heen steeds heb zien veranderen. Ik heb heel veel verschillende doosjes van Daniel Wellington (bruine, bruin met witte en nu deze zwarte) en vind dit nieuwe design tot zoverre absoluut het mooiste. Ook hun nieuwe logo is elegant en subtiel; wat mij betreft een geslaagde keuze.

Ook de armband is elegant en subtiel, doch tegelijkertijd vrouwelijk en mooi. De armband is in de vorm van een bangle en dat is eigenlijk het enige nadeel voor mijzelf; de armband is voor mij namelijk te groot. Nu moet ik zeggen dat ik extreem kleine polsjes heb, want de armband is al onwijs smal. Ik ben niet de enige met het probleem van kleine polsen en ik denk dat de armband voor velen klein genoeg zou zijn. Mocht je twijfelen kun je altijd even meten; hij is namelijk 15mm.


Voor mij is hij dus wat aan de ruime kant, al denk ik dat hij over het algemeen goed zal passen. Ik vind het fijn dat ze aan echt kleine polsen hebben gedacht en dat de armbanden daadwerkelijk klein zijn; vaak is een Small bij sommige merken toch al snel een Medium of Large.

Mocht je wat grotere polsen hebben zijn er ook nog de maten Medium en Large; ik denk dat Daniel Wellington het goed doet wat betreft de maatvoering!

Ondanks dat hij voor mij wat aan de ruime kant is -weerhoudt mij dit er niet van om hem te dragen. Hij is eenvoudig kleiner te maken door de juwelier -of handige vader ;)- en dat is ook zeker wat ik er mee ga doen. Ga hier overigens niet zelf mee bezig; laat het echt doen door iemand die er verstand van heeft. Het zou zonde zijn om je armband te verpesten.

Natuurlijk heb ik ook nog iets leuks voor jullie; de code ELEGANTIC geeft je 15% korting op je volgende bestelling bij Daniel Wellington. Ga je iets besetellen? Laat het mij dan zeker weten, ik ben heel erg benieuwd welk product er nog op je verlanglijstje staat.

Daniel Wellington Classic Bracelet Dusty Rose - €89.00
'' Wat vind jij van deze nieuwe armband?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

13 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige armband! Ik vind hem echt fantastisch. Mooie foto's ook! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, super mooie armband. Echt een klassiek sieraad, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe armband, wauw! Ik zet deze op mijn Kerst verlanglijstje.

  Liefs Bertha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi is 'ie he!? Ik heb hem ook en ben verliefd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, ik twijfel zelf nog tussen de witte en dusty rose. Benieuwd naar je volgende foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allebei zijn ze heel erg mooi! Ik merk dat ik zelf de witte tot nu toe het meeste draag. :)

   Verwijderen
 6. Ik ken ze alleen van de horloges, maar armbanden maken kunnen ze ook zeker. Poe, wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had hem al voorbij zien komen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen