Een nieuwe Beautyblender

Al jaren breng ik mijn make-up aan met mijn geliefde Beautyblender. Sinds ik dit sponsje een paar jaar geleden voor het eerst probeerde ben ik verkocht. Mocht je je make-up nog steeds met een kwast aanbrengen; gooi je kwasten in de lade en probeer een Beautyblender. Het zal je make-up routine op positieve wijze veranderen!

Voordat we beginnen; er is niets mis mee om je make-up aan te brengen met een kwast. Ik heb het ook jaren gedaan en het werkte voor mij prima, al kan ik je verzekeren dat ik dol enthousiast ben over het fenomeen 'Beautyblender'. Dit sponsje herken je waarschijnlijk sneller als ik de originele kleur had laten zien -roze-, al heeft het merk steeds meer kleuren uitgebracht. Ik koos dit keer daarom voor een nude kleur; dat mooie roze sponsje is namelijk na één keer foundation aanbrengen ook nude. Deze kleur ziet er wat mij betreft een stukje schoner uit.

Waarom ik er zo enthousiast over ben? Het brengt mijn make-up zó egaal aan dat ik mij haast niet kan indenken dat ik ooit heb lopen martelen met een kwast. Natuurlijk zijn er ook genoeg goede foundation kwasten; ik heb er echter nog geen een gevonden die ik net zo fijn vind als dit mooie sponsje.

Mocht je het concept nog niet kennen; de beautyblender werkt heel eenvoudig. Maak hem nat onder de kraan, knijp hem uit om overtollig water te verwijderen en je bent klaar om je foundation aan te brengen. Ik breng mijn foundation het liefste rechtstreeks aan op de beautyblender en daarna verdeel ik het over mijn gezicht.

Binnen een minuutje zit mijn foundation erop, waarna ik mijn beautyblender omdraai en hetzelfde doe met mijn concealer. Omdat ik een concealer met een sponsapplicator gebruik breng ik deze wel rechtstreeks aan op mijn gezicht, al gebruik ik nog steeds de beautyblender voor het verdelen van de concealer. Dit keer doe ik dit met het kleine, puntige uiteinde.

Last but not least een trucje die ik het afgelopen jaar heb geleerd; poeder aanbrengen met de beautyblender. Sinds ik een losse poeder gebruik vind ik het ideaal om mijn beautyblender hier in te deppen en mijn poeder aan te drukken op de plekjes waar ik sneller ga glanzen of rood word. Denk hierbij aan mijn kin, de huid onder mijn ogen en mijn voorhoofd.

Mijn basisroutine bestaat sinds de komst van beautyblender grotendeels uit het op verschillende manieren gebruiken van dit eitje. Ik gebruik alleen nog een kwast voor de overige poeder, contour en blush; de basis op zich doe ik voornamelijk met de beautyblender.

Mocht je nog geen beautyblender in huis hebben; go get it. En dan zou ik je toch echt de real deal aanraden, ik heb namelijk ook sponsjes van andere merken geprobeerd en ik heb er geen een ontdekt die net zo fijn is als deze!

The Original Beautyblender Nude - €19.95 (of €12.95 als je lid bent van luxplus).
'' Heb jij ook een beautyblender in huis?


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Klinkt ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik wil niks anders meer dan de Beautyblender. Heel fijn en als je hem iedere twee weken zo ongeveer wast blijft die goed te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit er ook echt over na te denken om er eentje te kopen. Ik gebruik nu een kwast, zo eentje met recht afgesneden bovenkant (ik ben zo slecht met namen), maar deze lijkt me veel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik amper foundation, en als ik het draag, breng ik het aan met de Expert Face Brush van Real Techniques. Die vind ik erg fijn werken, al wil ik een Beautyblender weleens proberen. Iedereen is er zo lyrisch over! :-D

  BeantwoordenVerwijderen