Kinder Chocolade Adventskalender met eigen foto


Een adventskalender vind -denk ik- iedereen leuk. Je hebt ze tegenwoordig niet alleen meer met de standaard chocolaatjes (welke overigens ook erg lekker zijn), maar in talloze variaties. Denk aan make-up, speelgoed óf een toffe kalender met een eigen foto. Ik ontving van Pixum een adventskalender van Kinder chocolade, welke je ook nog eens kunt voorzien van een foto naar wens.

Op de website van Pixum worden de kalenders doorgaans gepresenteerd met foto's van mensen; ook heel leuk natuurlijk! Ik zat ook even te twijfelen tussen een foto van mijn vriend en ik, maar uiteindelijk besloot ik toch een leuke afbeelding met tekst in elkaar te zetten. Dit ziet er namelijk extra winters uit; hij is namelijk onwijs leuk om te displayen.


Ik had de kalender natuurlijk van te voren gezien via de website (je krijgt een handig schermpje waarin je de foto naar wens kan bijsnijden zodat hij mooi op de kalender past), maar ook in het echt viel hij mij absoluut niet tegen. De kwaliteit van de afgedrukte foto is zeer hoog en daarbij is hij ook nog eens mooi afgedrukt zoals ik hem had ingesteld.

De buitenkant is leuk, maar de binnenkant van deze kalender is nog leuker! Deze kalender bevat vierentwintig vakjes met in ieder vakje een chocolaatje van het merk Kinder. De meeste vakjes zijn kleine vakjes (gevuld met kleinere chocolaatjes), maar er zijn ook een aantal grote vakjes. In deze vakjes zitten of grotere, of meerdere chcoolaatjes. De volledige inhoud ga ik natuurlijk niet verklappen, maar je kan er zeker van zijn dat je genoeg chocolade hebt om de december maand door te komen.


Deze leuke kalender shop je met chocolaatjes van Kinder Chocolade, al hebben ze bij Pixum ook andere soorten. Zo heb je ook een variant met Ferrero Rocher; ook een goede optie om over na te denken. Zelf zat ik bij het uitkiezen ook erg tussen deze twee te twijfelen.

Ik ben heel blij met mijn kalender en kan niet wachten om in december iedere dag een vakje te openen. Mocht je nog op zoek zijn naar een uniek cadeautje voor een chocoladeliefhebber is dit ook absoluut een aanrader!

Pixum Kinder Chocolade Adventskalender - €29.95
'' Heb jij ook een adventskalender dit jaar?


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen