LUSH Candy Cane Bubble Bar


De LUSH kerstcollectie ligt weer in de winkels; dat roept natuurlijk om een bezoekje! Helaas is het dichtstbijzijnde LUSH filiaal voor mij een kleine twee uur rijden en kom ik er daardoor niet zo vaak, al is het dan des te leuker om even binnen te lopen! Ik nam weer een aantal bath bombs en bubble bars mee, waarvan de Candy Cane Bubble Bar er één is. Ik testte deze natuurlijk uit en deel mijn ervaring vandaag met je!

Ik moet zeggen dat ik de kerstcollectie dit jaar niet héél denderend vind, om te beginnen. Het enige item wat mij echt genoeg aansprak om hem mee te nemen was deze Candy Cane. Dat zegt wat, want alles wat kerstig is en lekker ruikt neem ik normaal gesproken mee naar huis. Het nadeel voor mij is dat LUSH steeds meer met glitters in hun producten werkt en daar heb ik een lichte hekel aan; ze blijven tenslotte allemaal aan je huid plakken en ik zie er na mijn bad niet zo graag uit als een kerstbal -ha.-. Jammer, want daardoor was de keuze voor mij erg beperkt.

Desondanks dat nam ik wel één bubble bar mee waar ik als nog erg blij mee was. Dit keer geen zuurstok voor in de boom, maar een zuurstok voor in bad!

De Candy Cane bubble bar sprak mij natuurlijk gelijk aan door zijn vrolijke uiterlijk; dit schreeuwt gewoon kerst. Toen ik hem oppakte om te ruiken was ik onwijs blij om er achter te komen dat ook de geur mij aan stond; die ging absoluut mee naar huis.

De ingrediëntenlijst: Natrium Carbonaat, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Lauryl Sulfaat, Glycerine, Laurylbetaïne, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Titanium Dioxide , Alpha-isomethyl-ionone Limonene, Kleurstof 14700 (CI 14700)

Deze heerlijke zuurstok ruikt naar een combinatie van frisse limoen en de warmte van bergamotoliën. Hij is tegelijkertijd warm als fris en dat maakt het een bijzonder lekkere bubble bar. Dit is er zo eentje waar je geen speciaal humeur voor nodig hebt; deze is elke dag lekker. Hier ga ik er zeker nog een paar van bij aanschaffen!

Ook in bad doet hij het namelijk heerlijk. Deze bubble bar zorgt voor een lekker laagje schuim én kleurt het badwater ook nog eens vrolijk oranje. Tezamen met de heerlijke geur heb je gegarandeerd een heerlijk bad als je dit product tevoorschijn haalt. Ik ben in ieder geval onwijs enthousiast!

LUSH Candy Cane Bubble Bar - €6.50
'' Welk item van LUSH is jouw favoriet?

13 opmerkingen

 1. Deze lijkt me heerlijk! Ik hou van de geur van limoen én bergamot dus die combinatie zal wel geweldig zijn. Deze bubble bar ziet er ook fantastisch uit, bijna zonde om te gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Hij lijkt mij heerlijk in bad.

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had deze in de LUSH winkel geroken en hij leek mij zo lekker. Uiteindelijk een andere meegenomen maar ik denk toch dat ik hem meeneem als ik weer bij de LUSH ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan hem je zeker aanraden! Ik bestel er binnenkort nog een paar van. :)

   Verwijderen
 4. Deze is inderdaad echt heerlijk! En ik vond hem eigenlijk te schattig om te gebruiken.. Erg hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog niet echt aan de kerstproducten gaan ruiken, maar ik mis, als ik de omschrijvingen online lees, wel een aantal van die typische, warme, kruidige kerstgeuren. Citrus en bergamot associeer ik nu niet bepaald met die knusse kerstperiode.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem absoluut eens gaan ruiken! Hij is fris, maar tegelijkertijd heel warm en knus. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! :)

   Verwijderen
 6. Heerlijk, deze wil ik ook wel graag proberen zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer hé, van al die glitters! Ik vind het wel leuk, maar niet té. Over deze Candy Cane zat ik te twijfelen, maar eigenlijk koop ik amper nog bubble bars. Ik heb nog wat losse helften liggen en die maak ik nu op. Wellicht dat ik 'm in de sale wel koop, hoor. Als die sale online is tenminste! Verrassend trouwens dat 'ie zo fris ruikt, ik dacht zelf aan warm en kruidig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bergamot is echt mijn favoriete noot in geuren! Dus ik moet deze echt hebben. Wat je zegt over de glitter ben ik dus helemaal mee eens... Ik houd gewoon niet van glitter in bad, je bent niet alleen zelf een Kerstbal maar ook het hele bad zit nog weken onder de glitters.

  BeantwoordenVerwijderen