Marc Jacobs Sally Horloge

Ik denk dat er bij -bijna- iedereen wel één (of meerdere) horloges in de kast liggen. Zelf heb ik door de loop der jaren een flinke collectie opgebouwd, welke ik recentelijk weer heb kunnen uitbreiden met een nieuwe aanwinst. Van Daily Watch Club -een hele toffe website waar ik nog verder op in ga- ontving ik namelijk de Marc Jacobs MBM1355 Watch.

Ik ontving dit prachtige horloge van Daily Watch Club, een website die ik eigenlijk per toeval tegenkwam tijdens het rondkijken op het internet. Deze website bestaat nog niet zo lang, al zijn ze druk bezig met het opbouwen van de website en bijbehorend assortiment.

Daily Watch Club is geen 'standaard' website om horloges te kopen; je shopt hier namelijk horloges met standaard 50% tot 60% op de winkelprijs; daar wordt natuurlijk iedereen blij van! Nu hoor ik je denken; 'hebben ze dan wel leuke merken?' maar daar is dit artikel het antwoord op; dat hebben ze zeker.

Natuurlijk zijn niet altijd dezelfde merken aanwezig in het assortiment, dit is continu roulerend. Momenteel shop je onder andere Michael Kors en Daniel Wellington; twee hele populaire merken op dit moment!
Het horloge wat ik ontving is het Marc Jacobs Sally horloge. Dit is een schattig, klein en vrouwelijk horloge. De kast van dit horloge is slechts 28 mm en het bandje heeft ook een kleine breedte; 8 mm. Omdat ik zelf onwijs kleine polsjes heb staat dit horloge heel chique. Hij is niet té opvallend, maar nog steeds blijft het een mooi accessoire; een uniek detail aan je outfit.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst en zal -als liefhebber van accessoires- zeker de pagina van Daily Watch Club in de gaten blijven houden om te zien wat ze nog meer in de aanbieding hebben!

'' Wat vind jij van mijn nieuwe horloge? 


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke website! Ik vind je horloge super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een gaaf horloge, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK vind het echt een prachtig horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die letters op de wijzerplaat maken hem echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog De allerbeste horlogedeals van de meest populaire merken tezamen met een
  uitstekende service . Klanten waarderen ons met een 4.8/5.0 op Trustpilot.

  BeantwoordenVerwijderen