Mijn favoriete winter douchegels


Het is inmiddels goed te merken dat het winter is; de temperaturen zakken steeds verder naar beneden. Ik zag dat er zelfs sneeuw is voorspeld! Zelf ben ik groot fan van de winter, al is het soms natuurlijk gewoon té koud. Om het wat warmer te maken ben ik dol op kaarsen, kopjes thee en lange douches. Onder de douche kan je het je maar beter gemakkelijk maken met een lekkere, winterse douchegel! Ik deel vandaag drie van mijn favorieten met je.

Voordat ik begin met deze review; hoe schattig is de plank die ik als achtergrond gebruik op deze foto's? Dit is officieel een snijplank -waar ik hem dan ook zeker voor zal gaan gebruiken-, maar ook als photo prop is hij ontzettend leuk. Zo rond de Kerstdagen zul je hem ongetwijfeld nog terug gaan zien in mijn Photo Diary of op mijn Instagram Stories!

Ik mocht deze ontvangen van Megagadgets, een website waar ze ontzettend leuke dingen verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt het er vinden! Mocht je dus nog op zoek zijn naar een origineel Kerstcadeau kan je er zeker een kijkje nemen.

The Body Shop Vanilla Marshmallow; het was lang geleden dat ik zelf bij The Body Shop was binnengestapt, maar toen ik alvast een Kerstcadeautje voor één van mijn familieleden wilde halen kwam ik de nieuwe Kerstcollectie tegen. Twee van de drie geuren spraken mij niet ontzettend aan, maar één daar van wel. Dit is de nieuwe Vanilla Marshmallow lijn. Ik hoef niet veel meer over de geur te zetten; hij ruikt inderdaad naar een zoete marshmallow.


Nu hoor ik je denken; is dat niet té zoet? Nee, de vanille is een perfecte tegenhanger van de zoete marshmallow en zorgt er voor dat het juist een hele zachte en gangbare geur. Voeg daar nog het leuke, winterse plaatje op de verpakking aan toe en je hebt een fantastische douchegel te pakken. Voor mij is dit echt een grote favoriet onder de douche op dit moment, want zoals ik gewend ben van The Body Shop zorgt hij voor een heerlijke zachte huid!


Dove Winter Care; vorig jaar reviewde ik deze lijn van Dove al en dit jaar ligt hij opnieuw in de winkels; Dove Winter Care. Dit is een zachte, zoete geur met noten van jasmijn en bloesem. Vorig jaar vond ik hem al heerlijk en dus was ik des te enthousiaster toen ik dit jaar een nieuwe fles toegestuurd kreeg.

Deze geur van Dove is een stukje anders als de Vanila Marshmallow van The Body Shop, maar ondanks de bloemige noten is het als nog een zachte en gezellige geur voor onder de douche. Ook deze glijdt over mijn huid en laat mijn huid schoon en verzorgd achter.


The Body Shop Almond Milk & Honey; dit is overall mijn favoriete lijn van The Body Shop; Almond Milk & Honey. Ook deze nam ik mee tijdens mijn laatste bezoekje aan The Body Shop. Ik had namelijk al meerdere producten uit deze lijn geprobeerd -waaronder de bodylotion- en daar was ik erg enthousiast over.

Waarom ik hier zo enthousiast over was? Deze lijn is speciaal gemaakt voor de gevoelige en droge huid. Combineer dat met één van mijn favoriete geurcombinaties; melk en honing, en je hebt gegarandeerd een hit. Ook deze ruikt heerlijk warm, maakt mijn huid zacht en geeft mij een prettig gevoel.

Ik ben heel nieuwsgierig welke van deze drie douchegels jij het snelste zou uitkiezen, of welke je zelf graag gebruikt op dit moment!

'' Wat is jouw favoriete douchegel?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Oh, die snijplank is inderdaad een supertof photo prop! Ik ben echt een sucker for winterse, kruidige douchegels. Ik ben zo blij met m'n grote fles Lord of Misrule van Lush! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vanilla marshmallow lijkt mij het lekkerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een toffe snijplank, echt mijn style! Vanilla Marshmallow lijkt me zo lekker.. ben dol op die geur. Mijn favoriete douchegel op dit moment is Philosophy Pumpkin Icing.. dat is echt Herfst in een fles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm22-11-2018 19:38

  Oh die plank zet ik op mijn Kerst verlanglijstje haha, super leuk! Ik vind de douchegels er ook allemaal veelbelovend uitzien. Ik denk dat ik de Vanilla Marshmallow erg lekker ga vinden en de Dove winter care ook!

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De plank is heel leuk! Ik vind de douchegels van Dove altijd heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tips, altijd leuk om nieuwe winterfavorieten te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Almond Milk en Honey is ook echt 100% mijn favoriet voor de winter (en stiekem ook de rest van het jaar). Hij is zoooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen