Minimalistische sieraden van Isabel Bernard


Ik ben dol op accessoires, en dan met name rosé-gouden en zilveren sieraden. Ik houd vooral van de minimalistische stijl; subtiel, maar toch aanwezig. Toen ik een aantal oorbellen van het merk Isabel Bernard mocht ontvangen werd ik dan ook gelijk enthousiast; dit merk heeft namelijk prachtige, minimalistische sieraden in hun assortiment. Ik koos maar liefst vier paar uit en deel deze vandaag met je!

Mocht je nog niet bekend zijn met het merk Isabel Bernard stel ik je graag even aan haar voor;

'' Welkom in de wereld van Isabel Bernard. Een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen en volop van het leven geniet. De gelijknamige sieradencollectie is gebaseerd op Isabel’s favoriete plekken in haar woonplaats in Parijs: Rivoli, Monceau en Le Marais.

Binnen de collectie vind je oorbellen, armbanden en colliers. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud of 925 sterling zilver. Isabel Bernard staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. ''
Ik was zelf nog niet bekend met het merk, maar ben ontzettend blij dat ik het heb leren kennen. Zeker zo richting de feestdagen komt dat goed uit met de cadeautjes die ik nog wil gaan kopen!

Voor mijzelf kwamen de feestdagen al vroeg toen deze vier pareltjes afgelopen week binnen kwamen. De sieraden die ik uit koos zijn als volgt;

Zilveren Monceau Mélina Creolen; oorringen heb ik in mijn collectie in een grotere maat, maar kleine ringetjes had ik nog niet in mijn collectie. Het was eigenlijk niet iets waar ik vaak naar had gekeken, al kwam ik het de laatste tijd steeds meer tegen. Dit soort kleinere ringetjes zijn namelijk heel erg on trend op dit moment!

Bij Isabel Bernard vind je heel veel soorten van deze schattige ringetjes, maar de eerste keuze was voor mij al snel gemaakt. Dit paar met maantjes kon ik niet laten staan!

Zilveren Monceau Joëlle Oorstekers; als je net als ik een tweede -of misschien zelfs een derde of vierde- gaatje hebt is het leuk om te combineren. Dit elegante, subtiele sterretje vond ik perfect passen bij het ringetje met het kleine maantje. Deze combinatie zal ik de komende tijd zeker veel gaan dragen!

Zilveren Monceau Stéphanie Creolen; als je snel naar beide bovenstaande foto's kijkt zou je bijna denken dat het dezelfde items zijn. Ondanks dat de combinaties een beetje op elkaar lijken zijn ze toch ook weer heel anders! Dit is namelijk net een omgedraaide set. Ik koos hierbij voor een creolen met sterretjes en stekertjes met maantjes. 

Zilveren Monceau Mae Oorstekers; deze maantjes vind ik wederom onwijs schattig passen bij de creolen met sterretjes, maar ook in zijn eenvoud zijn deze maantjes heel erg leuk. Hetzelfde geldt overigens voor de sterretjes; het zijn van die makkelijke oorbelletjes voor in een tweede gaatje. Deze kun je eigenlijk altijd in laten -zelfs met slapen- en vallen overal mee te combineren.
Om je een beetje een idee te geven hoe zo'n combinatie er dan precies uit ziet; hier draag ik de Monceau Mélina Creolen en de Monceau Joëlle Oorstekers. De combinatie vind ik zelf ontzettend stijlvol, want ondanks dat hij simpel is valt hij toch zeker op!

Ik ben ontzettend enthousiast geworden over deze prachtige sieraden van Isabel Bernard en kan niet wachten om meer items van hun collectie in huis te halen. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud of 925 sterling zilver. Ik zal de collectie dan ook zeker in de gaten blijven houden om te zien wat voor nieuws er allemaal bij komt!

Creolen - €29.95
Oorstekers - €24.95

'' Welk sierraad is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

12 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige oorbellen! Je hebt ze ook mooi gecombineerd en wat een prachtige foto's. Deze gaan rechtstreeks op mijn kerst verlanglijstje!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk zeg! Ik ben benieuwd of je ze binnenkort onder de Kerstboom vindt. :)

   Verwijderen
 2. oh wauw ze zijn inderdaad heel subtiel, ze zien er prachtig uit zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze wel heel erg mooi, lekker minimalistisch! Prachtig, deze zou ik zo dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sieraden zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke set, ik houd van simpel elegante sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat passen beide setjes goed bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze mooi, en ze passen zo goed samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die oorbelletjes zijn leuk zeg! ^^

  BeantwoordenVerwijderen