Multi Review | Wella, Bourjois & Starskin

Als blogger krijg ik regelmatig leuke pakketjes toegestuurd met producten, al is het niet altijd mogelijk om ieder product apart te reviewen. Dan zou je sommige producten namelijk pas maanden nadat het in de winkels ligt zien verschijnen en dan is het wat mij betreft een stuk minder interessant. Ondanks dat probeer ik zoveel mogelijk van de pakketjes die ik ontvag op mijn blog te laten zien, waardoor ik met het idee kwam voor de multi review. Geen nieuw idee wat je nog nooit ergens hebt gezien; wel nieuw op mijn blog. Vandaag test ik om te beginnen drie fantastische producten van Wella, Bourjois & Starskin. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Het eerste product wat ik met jullie wil delen is de Wellaflex Strong Hold Sensitive Hairspray van Wella. Deze is ontwikkeld om te zorgen voor een sterke, flexibele en langhoudende haarlook. Het 'bijzondere' aan deze haarlak? Hij is vrij van parfum en niet schadelijk voor haar en huid.

Met een gevoelige (hoofd)huid is dat een hele uitkomst! Wella geeft aan tegenwoordig bewust om te gaan met het gebruik van natuurlijke producten die niet schadelijk zijn; yay! Daar ben ik gelijk blij mee.

Maar is hij dan, ondanks dat er andere ingrediënten in zitten, net zo fijn als de reguliere Wella haarlak die ik altijd gebruik? Ja, ik vind hem persoonlijk ontzettend fijn; fijner dan de groene bus die ik altijd gebruikte. Het voordeel is namelijk dat deze haarlak heel flexibel blijft. Bij sommige haarlakken kan je haar al snel wat harder aanvoelen en beweegt het minder vloeiend; bij deze haarlak heb je daar geen last van.

Wat mij betreft een mooie uitbreiding van het Wella assortiment! Ik ben hier in ieder geval eg enthousiast over en zal deze ook zeker opnieuw kopen.

Wella Wellaflex Strong Hold Sensitive Hairspray - €4.49
Ook van mijn favoriete merk op het gebied van maskers (Starskin) ontving ik twee nieuwe maskers. Dit zijn de maskers uit hun nieuw Orglamic Pink Cactus collectie. Deze collectie is gebaseerd op hoge concentraties van de wonderbaarlijke vijgcactus. Starskin beschrijft het zelf als een cocktail van extreem voedende biologische vijgcactuszaadolie en puur cactusfruit, welke een langdurige hydratatie, ultra-verzachtende resultaten en een prachtige, gezonde glow garandeert.

Van deze lijn ontving ik twee maskers; het reguliere masker en het glass masker.

Orglamic Pink Cactus Mask; een revolutionair 2-staps olie sheetmasker dat de huid intens hydrateert en doordrenkt met super antioxidanten. Voor een goed gehydrateerde en zichtbaar stevigere huid en spectaculaire huidverbeterende resultaten. Een droom voor droge en gehydrateerde huid! - €14.99

Orglamic Pink Cactus Glass Mask; een buitengewoon, glashelder sheet masker dat haar gel-achtige textuur dankt aan een mix van pure vijgcactuszaadolie extract en Johannesbrood. Gedrenkt in een ultra-verkoelend serum samengesteld uit 99,9% natuurlijke ingrediënten, levert dit masker een intens hydraterende en Koreaans glanzende huid waar je altijd al van droomde. In slechts 10 minuten. - €10.99

Omdat ik zelf een droge huid heb probeerde ik het reguliere Pink Cactus masker. Bij het openmaken van de verpakking komt de geur van grapefruit je gelijk tegemoet. Hij is heel zoet en normaliter houd ik daar niet zo van, al moet ik zeggen dat ik het niet storend vind wanneer ik het masker eenmaal draag.

Na tien minuutjes verwijder ik het masker en dep ik mijn huid droog met een handdoekje. Ik merk dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelt; een fijn masker!
Last but not least ontving ik ook de nieuwste Eye Catchig mascara van Bourjois; de Eye Catching Extra Volume Mascara. Ik testte laatst al de reguliere Eye Catching mascara -waar ik heel enthousiast over was-, dus natuurlijk werd ik gelijk nieuwsgierig naar deze mascara.

De vormgeving van deze mascara is allereerst hetzelfde als de reguliere Eye Catching mascara, het enige verschil is de kleur van de verpakking. Deze heeft een mooie nude kleur welke er gelijk heel luxe uit ziet; persoonlijk zou deze mij eerder aanspreken!

Tijd om te kijken of de mascara in realiteit ook fijner is; wat mij betreft doet het elkaar niet heel veel. Ik krijg bij beide mascara's hetzelfde effect, het enige voordeel is dat ik bij deze Extreme Volume variant geen wimperkruller hoef te gebruiken. Dat scheelt mij toch weer tijd in de ochtend en daarom zou ik deze er eerder bijpakken!

Al met al vind ik het weer een geslaagde uitbreiding van het assortiment van Bourjois. Ik ben dol op de Eye Catching mascara's en pak deze er graag bij!

Bourjois Eye Catching Extra Volume Mascara - €16.99

Ik ben heel nieuwsgierig welk van deze producten jij het liefste zou willen proberen, of welk product je misschien al wel hebt geprobeerd.

'' Welk product spreekt jou het meeste aan?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm11-11-2018 10:13

  Wat leuk zo'n multi review! Ik ben het meest nieuwsgierig geworden naar het nieuwe Starskin masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is leuk! Love korte reviews van allerlei producten haha. Ik ben denk ik het meeste benieuwd naar de mascara!

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Ik zal het zeker vaker gaan doen. :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie producten! Vooral die StarSkin maskers zien er leuk uit en lijken me ook heel fijn in gebruik, vind ze alleen te duur voor één masker, ik zou het zelf nooit kopen! Top dta Wella wat natuurlijker wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad prijzig, maar zeker fijn om af en toe je momentje mee te pakken. :)

   Verwijderen
 4. Wat heb je weer een fijne review geschreven zeg! en het lijken mij stuk voor stuk fijne producten, fijne week :)

  BeantwoordenVerwijderen