Photo Diary Week 44 - 2018

De tijd vliegt! De Feestdagen staan alweer bijna voor de deur en voordat je het weet is het jaar al weer om. Afgelopen week was voor mij vrij relaxt en -naast dat ik natuurlijk iedere dag werk- heb ik ook weer wat leuke dingen gedaan. Nieuwsgierig naar een kijkje in mijn week? Lees dan snel verder.

Met mijn moeder ging ik een dagje shoppen in Bataviastad, iets wat we regelmatig doen! Dit is een fashion outlet waar je merkkleding voor een stuk leukere prijzen kunt scoren dan in de reguliere winkel. Ik nam een paar items mee, waaronder deze twee bij Ralph Lauren. De blouse heb je wellicht al gezien in mijn artikel van vrijdag (dingen die ik deze week kocht) en ik kocht ook nog deze toffe riem!
Van Kosmos Uitgevers ontving ik het nieuwste boekvan Living The Green Life; Easy Vegan 2*. Ik ben zelf geen Veganist, maar zo af en toe is het natuurlijk best goed om een dagje geen vlees te eten. Dit boek staat vol met handige -en ook hele eenvoudige- receptjes om als nog een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Een voorbeeldje van één van die lekkere gerechten zie je rechts. Mocht je ook nieuwsgierig zijn naar dit boek shop je hem vanaf nu in de winkels (winkelprijs €20.00).

Afgelopen week las ik 'Een dag in december' van Josie Silver uit en begon ik ook gelijk aan een nieuw boek; Donker Water van Robert Bryndza. Deze is tot nu toe erg leuk en ik denk niet dat het nog lang duurt voordat ook deze uit is. Van een dag in december lees je volgende week een recensie, donker water zal later volgen!

Favoriete late night snack; chocolate chip cookies. Ik kan hier gerust een heel pak van opeten, al beheers ik mijzelf heel hoffelijk tot één koekje.
Donderdag namen wij spontaan een dag vrij van de winkel -dat is het leuke aan het hebben van een eigen bedrijf- en gingen we op pad om inkopen te doen. Deze toffe woonaccessoires vind je deels al in de webshop en de rest zal later volgen.

Een item wat ik voor mijzelf meenam is dit prachtige decoratiestuk. Leuk om een waxinelichtje in te zetten en dan op het dressoir te plaatsen; ik vond hem erg mooi!
Ik ontving dit weekend meerdere pakketjes -waarvan ik de meeste vergat te fotograferen-, al vergat ik dat bij dit pakketje niet. Dit is de nieuwe Orglamic lijn van Starskin*. Ik ontving hier twee maskers van die ik volgende week zal testen en later zal reviewen!

Om het weekend te beginnen gingen wij vlug een pastaatje eten bij de pizzeria. Deze smaakte zoals altijd weer erg goed!
De rest van het weekend voelde ik mij helaas minder lekker en deed ik vrij weinig. Mijn vriend was zo lief om lactosevrije melk te gaan halen en zo konden we met Nesquick warme chocolademelk maken. Ik had het lang niet gehad, maar het smaakte weer heerlijk!

Om af te sluiten twee cadeautjes die mijn mam meenam tijdens het boodschappen in Duitsland; een doos met kinder chocolade en de Zoella Beauty Sugar Dip. De chocolade is al een heel eind op weg en de Sugar Dip ga ik binnenkort proberen. Hier komt ongetwijfeld nog een review van online.

Dat was hem dan; je kijkje in mijn afgelopen week. Ik ben heel nieuwsgierig hoe die van jou er uit zag!


'' Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?
*Dit product heb ik ter review ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Teresa Palm06-11-2018 09:01

  Leuke week heb je gehad! Ik vind je Ralph Lauren aankoopjes erg mooi. En wat een schattige hond heb je toch. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je Ralph Lauren koopjes van Batavia Stad zijn geweldig! Ik heb er jaren naast gewoond, haha. Kwam er altijd heel vaak, maar toen was het nog heel klein. Zoella Beauty Sugar Dip, daar ben ik heel benieuwd naar, wat het is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat heerlijk zeg! Ik snap dat je daar regelmatig heen ging haha. De Zoella beauty dip is een soort badzout; review volgt uiteraard. :)

   Verwijderen
 3. De foto met je hondje is zo schattig! Wat een fijne week, op het niet lekker voelen na dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik wist helemaal niet dat er een easy vegan 2 boek is! Ik ben stiekem een beetje hebberig op het gebied van koekboeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is net een paar dagen uit! Zeker een aanrader als je Vegan bent/af en toe Vegan wilt eten. :)

   Verwijderen