Boek Review | Erin Watt - De Royals 4 (Verlangen)


Het is alweer bijna een half jaar geleden toen ik de Royals boeken van auteursduo Erin Watt las en op mijn blog recenseerde. Ik las destijds alle drie de boeken in dezelfde maand uit -want deze serie is verslavend, zal ik je zeggen- en kon niet wachten op de nieuwste uitgave. We zijn namelijk nog niet klaar met de Royals en gaan verder met een soort 'spin off' van het originele verhaal. Net zo nieuwsgierig naar dit boek als ik? Lees dan snel verder!

''Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.'' -bol.com

In de eerste drie boeken van de Royals serie lezen we de verhaallijn tussen Reed (de oudste Royal broer) en Ella. Dit vierde deel gaat niet verder met het verhaal van Reed en Ella, al lees je regelmatig nog over het tweetal in het boek. Leuk, want zo houd je ze er toch nog een beetje bij!

Maar ondanks dat de twee nog aanwezig zijn in het boek gaat het dit maal over Easton, het jongere broertje van Reed. Dit boek kun je op zichzelf lezen, maar ik zou je toch aanraden om lekker eerst de andere drie delen te lezen. In dit boek lees je namelijk toch regelmatig over gebeurtenissen die in de eerdere delen zijn gebeurd; ik snap dat het wat verwarrend kan zijn als je de andere boeken niet als achtergrond hebt gelezen.


Anyways; tijd voor het boek zelf. In verlangen volgen we Easton, wie stiekem altijd mijn favoriete Royal is geweest. Easton is lekker zelfverzekerd, héél erg cocky en brengt simpelweg een grijns op je gezicht als je de verhalen over deze jongeman leest. De Royals boeken worden omschreven als 'een vleugje vijftig tinten grijs' en dat is ook absoluut waar. Het zijn natuurlijk Young Adults en daarom is het niet heel heftig beschreven, maar het is zeker duidelijk en brengt de boodschap goed over.

Het boek leest door de eenvoudige schrijfstijl van auteursduo Erin Watt lekker weg, wat natuurlijk ook mede door de verhaallijn komt. Ik wil er nog niet te veel over verklappen (want dan hoef je het boek zelf niet meer te lezen) maar ik kan je verzekeren dat je er van zult genieten als je net als ik dol bent op de andere delen uit de Royals serie. Ik kon het boek na de eerste paar hoofdstukken al niet meer wegleggen en las hem binnen no time uit.

Of er nog meer boeken over de Royals komen? Ik heb werkelijk geen idee, ik hoop het! Ik vond dit boek weer heerlijk vermakelijk en heb er absoluut van genoten. Ik zag al wel een Novella in mijn iBooks app staan (welke over Gideon gaat) en kan dus niet wachten om weer meer van de broers te gaan horen!

Auteur: Erin Watt
Taal: Nederlands
Pagina's: 312 pagina's
Uitgeverij: Boekerij

'' Heb jij deze serie al gelezen?


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Ik heb hem gelijk besteld, ik wist nog helemaal niet dat hij al uit was. Vond de vorige drie boeken top!!

    BeantwoordenVerwijderen