Bourjois Eye Catching Nude Palette


Nu het officieel december is staan de feestdagen vlak om de hoek en is het tijd om je druk te gaan maken om Kerstcadeaus en Kerstoutfits -als je dat nog niet gedaan hebt-. Om je alvast te helpen met je make-up heb ik vandaag een review over een prachtig product uit de Holiday Look collectie van Bourjois. Nieuwsgierig naar dit palette? Lees dan snel verder!


Het palette waar ik het over heb is het Eye Catching Nude Palette, een compact palette met een nude look. Dit is een nude kleurig palette met een heel schattig spiegeltje wanneer je hem openklapt. Dit spiegeltje kan je draaien om je make-up zo van alle kanten te kunnen bekijken.

Wanneer je dit palette opent word het pas echt een feestje; het palette bevat acht prachtige kleuren die mij gelijk aanspraken. De eerste vier kleuren zijn mooie, zachte basistinten en de laatste vier tinten zijn wat opvallender. De knallers om je oogschaduwlook net wat specialer te maken!

Als ik zo naar het doosje kijk vind ik het zeker een mooie combinatie van kleuren. Het is een nude palette en dat maken ze ook echt waar. De kleuren zijn namelijk subtiel en toch net even spannend genoeg voor de feestdagen. Nu mag het van mij lekker uitbundig en ben ik niet bang om eens wat nieuws te proberen; als je geen fan bent van mega opvallende make-up is dit echt een topper!

De oogschaduws zijn zacht en eenvoudig aan te brengen. Ze geven bij de eerste veeg al genoeg kleur af waardoor een tweede swatch niet nodig is. Dat klinkt toch veelbelovend!

Ik creëerde een eenvoudige, onopvallende look die toch nét even speciaal genoeg is voor de Kerstdagen. Ik gebruikte in mijn binnenste ooghoek de lichtste kleur, op mijn bewegend ooglid de roze glitterende kleur en deze laat ik overlopen in de gouden glitter. Even over die gouden glitter; hij is echt gorgeous! Vaak heb je met dit soort kleuren dat ze op het ooglid toch wat minder mooi over komen, dat is hier echter absoluut niet het geval.

In mijn crease breng ik nog een combinatie van de bruine en paarse kleur aan, welke ik ook iets door laat lopen in de buitenste hoek van mijn ooglid én een klein beetje onder mijn oog. De lichtste matte kleur breng ik aan onder mijn wenkbrauwbod om het geheel mooi te blenden en ik finish met een eyeliner en mascara. Om het helemaal af te maken zou ik het liefste nog een wit oogpotloodje op mijn waterlijn gebruiken, al waren mijn ogen de afgelopen dagen ontzettend gevoelig waardoor ik dit even niet heb gedaan.

Al met al vind ik de oogschaduws makkelijk aan te brengen, eenvoudig te blenden en vind ik de uiteindelijk look heel erg mooi geworden. Ik denk zeker dat dit een aanrader is als je dol bent op een subtielere, maar toch shiny en feestelijke look! Ik ben er in ieder geval erg tevreden over.

Bourjois Eye Catching Nude Palette - €17.99
'' Heb jij het palette al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen