Dermacol Make-Up Cover Foundation


Een tijdje geleden hoorde je ontzettend veel over één specifieke foundation. Een ontzettend dekkende foundation die zelfs tattoos volledig laat verdwijnen. Ik heb het natuurlijk over de Dermacol Make-Up Cover. Ik testte deze bekende foundation eindelijk zelf uit en deel mijn ervaring vandaag met je!

Bij een foundation is het voor mij altijd lastig een juiste kleur te vinden; de meeste foundations zijn namelijk te donker voor mijn huid. Bij Dermacol is er keuze uit een ruim aantal kleuren, maar helaas is hij voor mij nog steeds een stukje te donker.


Dat laat de pret echter niet drukken, want de foundation kan ik natuurlijk nog steeds testen! Ik begin natuurlijk -zoals altijd- met de verpakking. De Dermacol foundation heeft een hele eenvoudige, maar mooie verpakking. Het is een simpele tube die net wat specialer is door de gouden kleur. Met goud doe je het wat mij betreft altijd goed; dat is namelijk één van mijn favoriete kleuren.

Tijd om de foundation zelf te proberen! Bij het aanbrengen merk ik al gelijk dat het inderdaad om een dikke foundation gaat. Ondanks dat smeert hij wel gemakkelijk uit en merk ik dat hij inderdaad ontzettend goed dekt. Het enige nadeel? De foundation ligt doordat hij zo dik is vrij dik bovenop de huid.
Dekken doet hij echter zeker, daar kan ik absoluut niet over klagen. Om de foundation wat mooier in de huid te laten overlopen vind ik het ontzettend handig om hem te mixen met een dagcrème. Hierdoor ziet de foundation er opeens heel erg natuurlijk uit én houd je toch nog vrijwel hetzelfde dekkende effect. Hij smeert nu net wat gemakkelijker uit en ziet er daardoor ook natuurlijker uit; de laag foundation wordt in het algemeen wat dunner.

Al met al kan ik zeker begrijpen waarom iedereen zo enthousiast is over deze foundation. Als hij in de juiste kleur voor mij was had ik hem er zeker vaak bijgepakt. Als je namelijk dol bent op een wat meer dekkende look is dit echt een absolute aanrader!

Mocht je benieuwd zijn geworden naar deze foundation heb ik ook nog een leuke tip voor je. Ik mocht dit mooie product ontvangen van Luxplus, een website met hele fijne prijzen voor mooie producten. Zo kost dit product normaal gesproken €18.95, maar shop je het bij Lux Plus voor slechts €8.95. Dat is toch een flinke korting!

Dermacol Make-Up Cover Foundation - €8.95
'' Heb jij deze foundation al geprobeerd?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Jammer van de kleur, verder klinkt hij super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love the look of this foundation! Sounds so good

    xo Lauren

    BeantwoordenVerwijderen