Faby Kerst Nagellak

Bij je Kerstoutfit horen natuurlijk ook mooie, gelakte nageltjes. Welke kleur je draagt? Dat is helemaal aan jou, al heb ik vandaag een aantal suggesties voor je. Faby bracht namelijk onlangs een aantal prachtige nieuwe kleuren nagellak uit, waarvan ik er vandaag twee met je deel!

Ik ontving twee van hun nieuwste kleuren, welke beide volledig passen bij de kerst. Een donkerrode lak én een gouden glitterlak. Deze twee kleuren zijn apart te dragen of te combineren; je kunt er op verschillende manieren plezier van hebben. 

Kiss Me Faby is een diepe, warme rode kleur. Een kleur rood die eigenlijk niet mag ontbreken in je nagellak collectie. Geen felrood, geen Kerstrood en ook geen bordeaux. Het is bijna een bessige kleur rood, maar dan warm genoeg om je tijdens de Kerstdagen te voorzien van een feestelijke kleur. Deze kleur is eenvoudig, maar is tegelijkertijd ook heel specifiek. Het is een perfecte rode kleur en daar word ik bijzonder enthousiast van.

Deze kleur dekt in twee laagjes, droogt snel en ziet er een dag of drie prachtig uit op mijn nagels. Daarna is het tijd voor een touch up, maar met mijn werk is drie dagen zeker een nette periode van dragen!

E-Gold is op een andere manier feestelijk. Deze gouden glitter lak is niet alleen goud; hij is ook nog eens holografisch. Deze lak bevat namelijk glitters in alle kleuren van de regenboog, al is goud toch duidelijk de ondertoon.

Dit lakje heb ik op twee manieren aangebracht. In het midden van de drie swatches zie je hem over Kiss Me Faby heen aangebracht -ik heb hier één laagje aangebracht- en rechts zie je hem in zijn eenvoud. Ik heb dit keer twee laagjes aangebracht. 

Als top coat over Kiss Me Faby vind ik deze kleur fantastisch. Nog fantastischer zou hij zijn als je hem aanbrengt over een gouden lakje; dan komt hij namelijk volledig tot zijn recht. Wil je het lakje in zijn eenvoud gebruiken heb je wel een aantal laagjes meer nodig, dan zit je toch al gauw aan vier of vijf laagjes. Om die reden zou ik je dus aanraden een gouden lakje onder deze kleur aan te brengen als je volledige gouden glitter nagels wilt. Dat is namelijk de beste methode.

Twee nieuwe, prachtige lakjes van Faby! Ik ben enthousiast over beide kleurtjes en denk dat ik tijdens de Kerstdagen zelf Kiss Me Faby zal gaan dragen. 

Faby nagellak - €13.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artkel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Eline | ENILE14-12-2018 08:40

  Wauwie wat is die gouden kleur gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de combi vind ik leuk, heel kerstig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleurtjes en inderdaad ook super goed te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen