&anne - Gold Necklace Sparkle + Kortingscode


Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik blijf het herhalen; nieuwe merken ontdekken is mijn favoriete bezigheid tijdens het bloggen. Elke week ontdek ik weer nieuwe merken en vaak krijg ik ook de kans om hier kennis mee te maken. Vandaag is weer zo'n geval; ik ontving namelijk een prachtige ketting van het merk '&anne'. Nieuwsgierig naar dit pareltje? Lees dan snel verder!
Het doosje waarin dit sierraad verpakt zit valt natuurlijk gelijk op. Het is een fuchsia roze kleurtje met daarop een mooi vormgegeven tekst. Catchy, opvallend en modern; I like it!

In het doosje gaan we gelijk verder met een opmerkelijke verpakking; dit sierraad komt namelijk in een reageerbuisje. Een heel aantal jaar geleden had Pink Ribbon een armbandje die ook in een glazen buisje kwam en dat vond ik destijds fantastisch. Dat deze ketting dus in zo'n buisje verpakt wordt vind ik heel erg leuk. Het is weer eens iets anders!

Hoe leuk ik de verpakking ook vind; het gaat natuurlijk om het sierraad zelf. Ik koos voor de 'Gold necklace Sparkle', welke is gemaakt van metaal; nickel en loodvrij. Deze sierraden zijn voorzien van een laagje 24-karaats goud én zijn geproduceerd in Nederland. Dat vind ik altijd heel erg tof; écht Nederlandse merken. Bonus puntje! 
Het kettinkje zelf is heel subtiel en eenvoudig; lekker minimalistisch. Ik heb inmiddels een flink aantal van dit soort minimalistische kettinkjes, maar ik moet zeggen dat dit mijn eerste kettinkje is in goud. Ik ben wel gelijk verkocht kan ik daar bij zeggen; ik heb hem afgelopen week namelijk al meermaals gedragen. 

Dit kettinkje bevat twee schattige sparkles, maar je vindt bij &anne ook nog een aantal andere -toffe- modelletjes. Ongetwijfeld dat er dus wel iets leuks voor je bij tussen zit!
Om je ketting -of ander sierraad- zo lang mogelijk mooi te houden raad &anne je aan om er geen parfum, haarlak of andere chemische producten op te spuiten én hem tijdens het douchen (of badderen) en slapen af te doen. Vrij vanzelfsprekend, maar altijd handig om nog even aan te kaarten. Je wilt ten slotte zo lang mogelijk genieten van een sierraad!

Ik ben zeker enthousiast over mijn nieuwe, prachtige kettinkje en kan je absoluut aanraden een kijkje te nemen op de website van &anne. Met mijn kortingscode 'kelly&anne' krijg je maar liefst 30% korting op je aankopen; catching! Deze code is geldig tot 14 januari 2019.

&anne - Gold Necklace Sparkle - €40.00
'' Heb jij al eens op de website van &anne gekeken?


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wat een mooie ketting! En prachtige foto's heb je gemaakt.

  Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige ketting! Super leuke webshop ook, had er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kettinkje! Echt een die je overal makkelijk bij kunt combineren. Ik kende de webshop nog niet, maar ga zeker even kijken. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm19-12-2018 19:53

  Wauw, ik vind hem prachtig. Het is ook een super leuke webshop, ik kende het ook nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel cute uit, de webshop is nieuw voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ketting! Die verpakking is ook heel mooi, zeg :) Ik kende de webshop nog niet.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen