Happy Straw Herbruikbare Rietjes


Omdat we steeds bewuster worden van hoe slecht plastic wel niet is voor onze planeet komen hier steeds meer alternatieven voor. Denk bijvoorbeeld aan plastic rietjes; move over. Hiervoor hebben we nu een nieuwe oplossing; Happy Straw. Deze rietjes zijn herbruikbaar én zijn ook nog eens ongelofelijk stylish. Ik deel vandaag vier van deze toffe rietjes met je!
Ik kwam Happy Straw pas een tijdje geleden tegen, dus ik kan me voorstellen dat je er wellicht ook nog niet eerder van hebt gehoord! Happy Straw startte als een project om een alternatief te vinden op plastic rietjes; alternatieven die geen invloed hebben op je gezondheid en op het milieu. Ze begonnen met bamboo rietjes en breidden zich later ook uit met andere materialen. Zo heb ik de prachtige stainless steel rietjes vandaag ontvangen en hebben ze zelfs ook glazen rietjes.

Het is natuurlijk heel wat anders, zo'n rietje; ik ben echter fan! De rietjes zien er heel erg stylish uit en staan daardoor prachtig in een mooi drankje. Je drankje ziet er zo gelijk een stuk luxer uit; beter dan met een plastic rietje! 
Je betaald natuurlijk iets meer voor deze rietjes, maar als het goed is gaan ze ook jaren lang mee! Je kunt ze schoonmaken met de raggertjes die je er bij krijgt (deze trek je er eenvoudig doorheen) en dat werkt prima. Je legt ze weer in de kast en ze zijn klaar voor een volgend gebruik.

Ik ben zeker enthousiast over het concept van Happy Straw en kan niet wachten om te zien wat voor toffe rietjes ze nog meer gaan ontwikkelen! Voor nu zijn de stainless steel rietjes zeker mijn favoriet, welke beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Mijn favoriet zijn de gouden rietjes, wellicht dat ik daar de gebogen versie ook nog van wil gaan aanschaffen!

Happy Straw rietjes - vanaf €14.99
'' Heb jij deze rietjes al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm18-12-2018 08:56

  Wat leuk voor cocktails is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het geweldig dat steeds meer mensen inzien hoe belachelijk een hele resem toepassingen van single-use plastic wel niet zijn en duurzame alternatieven in huis halen. Deze rietjes zien er supertof uit! Ik heb laatst twee rietjes in gehard glas gekocht op VeggieWorld. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk zijn ze hé! De glazen zijn ook mooi inderdaad, die heeft Happy Straw ook. :)

   Verwijderen
 3. Wauw, dit is echt een uitkomst! Ik drink graag met een rietje, maar wil ook minder plastic gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is dit zeker een uitkomst! En ze zijn ook nog eens mooi.

   Verwijderen
 4. Wat een leuke rietjes. Veel leuker dan die plastic dingen en beter ook :)

  BeantwoordenVerwijderen