Mijn ultieme Kerst Outfit

Het is vanavond Kerstavond; ik denk toch wel mijn favoriete avond van het jaar. Wij vieren Kerstavond met pakjes onder de boom, lekker eten en gezellig samen zijn met de mensen waar je het meeste van houdt. Wat wil een mens nog meer? Na een relaxte avond komen de drukke -maar toch héle leuke- Kerstdagen en daarvoor wil je natuurlijk een killer outfit. Ik deel vandaag één van mijn twee Kerstoutfits met je en ik ben er heel erg enthousiast over!

Ik begin met mijn jurkje -de mainpiece van mijn outfit- en die is té leuk. Deze mocht ik ontvangen van een -voor mij- nieuwe website; Jasjehandtasje. Dit jurkje schreeuwt natuurlijk Kerst doordat hij volledig is voorzien van glitters en daar houd ik van.

Naast dat het jurkje mooi is door de glitters vind ik ook het model prachtig. Het is een bodycon jurkje met col waardoor je ook nog lekker warm blijft. Hij sluit mooi aan om je lichaam waardoor je curves goed zichtbaar worden en ziet er tegelijkertijd ook nog eens fancy uit. Hier ben ik heel blij mee! Ik draag hem op eerste Kerstdag! Dit leuke jurkje shop je voor slechts €39.95

Omdat het jurkje al goed opvalt kies ik niet voor al te veel accessoires. De meest opvallende is toch wel de gouden chain belt die ik een hele poos geleden op Aliexpress bestelde. Deze combineer ik echt met vrijwel iedere outfit en hij past overal perfect bij. Omdat dit jurkje gouden glitters heeft is dat ook hier weer het geval.

Mijn schoenen voor tweede kerstdag zijn de Janic Suede Pumps van Supertrash. Deze pumps heb ik al een paar jaar en draag ik iedere keer weer met plezier. Ze lopen zó ontzettend fijn én ze zijn ook nog eens stylish. De combinatie van suede en leer vind ik erg mooi staan bij de textuur van het jurkje.

Mijn tweede -én laatste- accessoire is deze prachtige ketting van &anne. Deze ontving ik vorige week en daar schreef ik ook al een artikeltje over. In combinatie met de gouden riem is hij niet té overdreven en creëer je juist een rustig geheel die toch genoeg opvalt. Het is ten slotte kerst!

Ik ben benieuwd wat jullie tijdens de feestdagen dragen! Ga je lekker all out met een jurkje, een mooie blazer of een chique top óf houd je het bij een toffe kersttrui? Geniet van jullie Kerstavond en maak er een paar prachtige Feestdagen van! ♥

'' Wat draag jij het liefste tijdens de feestdagen?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Een prachtig jurkje! Hele fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje is super leuk! Ik draag ook altijd een jurkje of een rokje met een leuke top.

  Fijne feestdagen! Liefs Teresa 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf dat je op die hakken kunt lopen. Ik vind het prachtig maar ik kan het zelf helaas niet. Merry Christmas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een mooi jurkje! Heel erg kerstig!
  Fijne feestdagen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, liefde voor dat jurkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!! Hele fijne feestdagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk jurkje! Ik ben benieuwd naar de foto van je outfit in de Diary. Fijne Feestdagen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen