Pink Gellac - Uncovered4 Collectie


Alweer een paar maand geleden testte ik voor het eerst de basis kit van Pink Gellac. Dit merk maakt kits om thuis gelnagels te zetten en daar word ik natuurlijk enthousiast van; we willen ten slotte allemaal mooie nageltjes. Onlangs bracht Pink Gellac de Uncovered4 collectie uit met maar liefst 7 nieuwe kleuren. Nieuwsgierig hoe die er uit zien? Lees dan snel verder!


Deze collectie bestaat uit zeven kleuren en ik kan alvast zeggen dat ik elke kleur prachtig vind. Het komt niet vaak voor dat ik een hele collectie fantastisch vind, dus dat wil al heel wat zeggen! Deze collectie is echter zo neutraal en classy dat het vrijwel onmogelijk is dat er geen kleurtje voor je bij tussen zit.

De zeven lakjes in deze collectie;

Frosted Nude; deze creamy kleurige lak bevat een subtiele gouden glitter om hem net even wat specialer te maken. Een prachtige kleur, alleen het aanbrengen van deze lak gaat iets moeizamer. Hij is namelijk wat stroperig en daardoor kost het net wat meer moeite om hem mooi aan te brengen.

Milky Taupe; ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is uit de Uncovered4 collectie; Milky Taupe. Deze prachtige, melkerige kleur heeft een roze ondertoon en ziet er daardoor neutraal én classy uit. Een prachtige kleur voor dagelijks gebruik!

Sparkling Nude; mijn tweede favoriet is uiteraard deze roze glitter. Glitters zijn -met name rond de feestdagen- altijd goed én wauw; wat is deze mooi! De glitters zijn duidelijk aanwezig en dekken ook nog eens ontzettend goed. Met twee laagjes van deze kleur heb je al een volledige dekking van glitters! Ook deze lakt wel iets stroperiger.

Nude Pink; mooi roze is niet lelijk; deze oudroze tint vind ik wederom prachtig. Hoevaak heb ik die term inmiddels al gebruikt? Ik kan het niet helpen; ik vind alle lakjes gewoon -bijna- even mooi. Met oudroze als deze sla je de plank eigenlijk nooit mis.

Creamy Taupe; we gaan langzaam over naar de wat donkere tinten; beginnend bij creamy taupe. Ik moet zeggen dat ik hem eerder richting mokka vind neigen dan naar taupe, echter maakt dat hem niet minder mooi. Als je houdt van wat donkerder -tijdens de Kerstdagen bijvoorbeeld- is dit ideaal!

Burnt Taupe; deze kleur is nog weer een stuk donkerder dan Creamy Taupe. Ook dit vind ik niet echt taupe; ik had hem eerder Burnt Plum genoemd omdat de kleur echt paars is. Mooi is hij opnieuw wel weer. Ook dit is een perfecte tint als je net wat donkerder wilt gaan!

Beige Latte; last but not least hebben we nog Beige Latte, wederom één van mijn favorieten. Dit is niet een kleur die ik normaal zelf zou aanschaffen, echter vind ik hem daardoor des te leuker om te ontvangen. Het is namelijk een bruine kleur met een groene ondertoon; eigenlijk een combinatie tussen taupe en legergroen. Apart en tegelijkertijd toch heel draagbaar!

Jeetje, wat een boel prachtige kleuren in deze nieuwe collectie! Ik vind het knap hoe ze zeven kleuren hebben gecreëerd die allemaal goed bij elkaar passen en toch allemaal net even iets anders zijn!

Pink Gellac - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Super mooie collectie, ben er ook erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Super mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben ook heel erg enthousiast over de kleurtjes :)

   Verwijderen
 3. Teresa Palm27-12-2018 16:54

  Wat een prachtige kleuren zeg!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw ze zijn stuk voor stuk echt helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen