Rimmel London Lip Art Glitter


Met de nieuwe Party On Glitter Look van Rimmel London laat je je lippen gegarandeerd opvallen! Zij brengen namelijk een nieuw product uit; de Lip Art Glitter. Dit product is gelanceerd in maar liefst zes toffe kleuren die ik vandaag allemaal met je deel!


Je hoeft niet veel te doen om mij nieuwsgierig te maken naar een product; schreeuw glitter en je zit al snel goed. De Rimmel London Lip Art Glitter heeft daar heel goed zijn best bij gedaan en brengt zo zes producten uit waar ik ontzettend benieuwd naar ben geworden.

Wat doet de Lip Art Glitter? Dit is een product die je alleen óf als topcoat aan kan brengen over je favoriete lipstick. Bouw meerdere laagjes op voor een glitterende lipgloss of breng een enkel laagje aan over een mooie, matte lipstick. Verschillende opties om een statement te maken met je lippen! 
Op bovenstaande foto zie je van links naar rechts de kleuren;
- 100 Lit
- 110 Steel
- 120 Party Gal
- 130 Hands Off
- 140 Red-y or Not
- 150 9 Lives

Van deze zes kleuren zijn er drie glitterend én zijn er ook nog drie metallic kleuren; voor ieder wat wils.

Zo op het eerste oog moet ik zeggen dat ik de Lip Arts er vrij heftig uit vond zien. Ik draag veel subtiele make-up looks en ben niet meer zo uitgesproken met lipsticks als ik wel eens ben geweest. Bekijk de Lip Arts echter eens stuk voor stuk en dan zien de kleuren er toch al een stuk minder heftig uti! Ik ben vrijwel meteen ontzettend enthousiast, met name over twee kleuren; Hands Off en Red-Y or Not.
Die twee kleuren zijn namelijk vrij eenvoudig -roze en rood- en zijn gemakkelijk te combineren. Ondanks dat ze eenvoudig zijn maakt Rimmel het een stukje specialer door een flinke lading glitter aan het product toe te voegen; je creëert hier inderdaad gelijk een eyecatcher mee.

Wat betreft het aanbrengen doen de Lip Arts prima hun werk. Het is een eenvoudige lipgloss sponsapplicator en hiermee kun je gemakkelijk bij alle hoekjes van je lippen. Het enige wat ik merk is dat de metallic kleuren een stukje moeilijker werken dan de glitters. De glitters dekken beter en spreiden een stuk egaler uit; met name bij de paarse metallic kleur vind ik het moeilijk om hem egaal te krijgen. Dat lukt eigenlijk vrijwel niet.

Eenmaal op de lippen zijn Hands Off en Red-Y or Not ook absoluut mijn favorieten. Deze twee prachtige kleuren breng ik het liefste aan over een matte lipstick in vergelijkbare kleur -dat scheelt namelijk een boel laagjes lipgloss- en zorgen dan voor een spectaculair effect.

Als je de Lip Arts in zijn eenvoud aanbrengt vind ik het lastig om een mooi egaal effect te krijgen; ik zou je aanraden om er lekker een lipstick bij onder aan te brengen. Dat scheelt je echt een boel tijd!

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze toffe Lip Arts. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is het feit dat je er heel voorzichtig mee moet werken; anders zit je al snel onder de glitter en daar wordt niemand blij van. Glitter blijft namelijk héél gemakkelijk zitten op plekjes waar je het nu net niet wilde hebben!

Rimmel London Lip Art Glitter - €4.99 per stuk
'' Welke kleur is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm06-12-2018 08:08

  Love deze kleurtjes! Die roze glitter is ook mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of ik ze zou dragen maar gaaf zijn ze wel!

  Liefs Sabine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een leuk feestje vind ik dit zeker een aanrader! De rode ga ik dragen tijdens de Kerstdagen :)

   Verwijderen
 3. Moie kleurtjes, ik zou de rode wel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Hands Off en Red-Y or Not zijn ook mijn favorieten en vind ik (voor mezelf) het meest draagbaar.Ik had ze nog niet eerder gezien, maar vind ze echt leuk.Helemaal om je lippen tijdens de feestdagen nog iets feestelijker mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave kleurtjes en ideaal voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen