Stila Convertible Color Dual Lip and Cheek Palette - Serenade


Soms heb je van die merken waar je nieuwsgierig naar bent, maar waar je op de een of andere manier toch steeds niets van aanschaft. Eén van die merken is voor mij Stila. De reden dat ik hier nog niets van had geprobeerd is omdat het in Nederland weinig te verkrijgen is, maar recentelijk ontving ik een blogpakketje met een prachtig palette van dit merk. Tijd om eindelijk kennis te maken met Stila!


De verpakkingen van Stila zijn altijd eenvoudig, maar juist daardoor zo mooi. Stila zit wat betreft prijsklasse een beetje tussen budget en high end in; ik vind het heel erg goed betaalbaar. Dat zie je ook zeker terug in de verpakkingen, ze zijn namelijk chique maar niet té chique. Soms heb je bij bepaalde producten al gelijk het gevoel dat het onwijs duur gaat zijn dankzij de verpakking.

Dit palette vind ik zeker een mooie qua uiterlijk. Het mat goud met glans goud én het typewriter lettertype van hun merknaam creëert een mooi geheel.

Het palette zelf bestaat uit vijf prachtige tinten die zowel geschikt zijn voor de lippen als de wangen. Normaliter ben ik niet zo'n fan van dit soort combi producten, maar deze is wel zo mooi dat ik niet anders kan dan hier enthousiast over zijn.

In dit palette zitten vijf totaal verschillende kleuren, namelijk; een felle roze, een koraalrood, een lichtroze, een lichtbruine en een lichtrode tint. Een prachtig kleurenpalette die inderdaad geschikt is voor zowel de lippen als de wangen.
Het is bij zo'n palette wel altijd even afwachten hoe de pigmentatie is, maar ik ben zeker blij verrast! Zelf gebruik ik ze het liefste door ze met een lipkwastje op mijn lippen aan te brengen, maar mocht je een fan zijn van cream blush zijn ze daar ook goed voor te gebruiken. Ze smeren heel eenvoudig uit, maar zelf ben ik er simpelweg wat minder fan van.

Voor de lippen ben ik een des te grotere fan! Met name de derde en de vierde kleur zijn perfect voor een dagelijkse look. Zo'n lipkleurtje is lekker neutraal én voelt heel erg verzorgend aan doordat ze zo glossy zijn. Weer eens wat anders dan elke dag een matte lipstick. Dat kan namelijk met dit koude weer zeer onprettig worden.

Mijn eerste -eindelijk- kennismaking met Stila is een hele goede geweest. Ik kan daarom niet wachten om ook kennis te maken met hun andere producten; waarschijnlijk zie je dit merk zeker nog eens terug op mijn blog!

Stila Convertible Color Dual Lip and Cheek Palette - Serenade - €15.85
'' Heb jij al eens iets van Stila geprobeerd?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb mogen ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtig palette! Mooie foto's heb je ook gemaakt. :)

  Liefs Lauren xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit merk nog niet maar het is een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi lip palette, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette! Alleen de vormgeving vind ik al erg mooi! Kleurtjes zijn ook heel draagbaar en goed gepigmenteerd. Ik zou ze zelf ook dragen. Mijn eerste product van Stila was hun Lipglaze. Daar had ik toen zoveel over gehoord dat ik 'em wel moest proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het doet me denken aan snoep. Ik zou dit zeker willen uitproberen. Kende dit merk nog niet voordat ik je blog las.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt mij nou echt een perfect palette voor mij. Ik wil wel eens graag een lip kleurtje dragen maar niet te heftig. Heb altijd snel droge lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stila is echt een van mijn favoriete merken! Super leuk dat je ook een van hun producten hebt geprobeerd. Het ziet eruit als een erg mooi palette.

  BeantwoordenVerwijderen