Too Faced Sugar Cookie Eyeshadow Palette

Dat ik een sucker ben voor schattige verpakkingen hoef ik -denk ik- niet meer te verpakkingen. Dat was ook de reden waarom ik dit fantastische palette van Too Faced een tijdje geleden aanschafte. Hij is schattig, bevat prachtige kleurtjes én was ook nog eens heel erg voordelig geprijsd. Nieuwsgierig hoe dit pareltje er van binnen uit ziet? Lees dan snel verder!

 Het palette komt in een papieren doosje welke voorzien is van de voorkant van het palette. Open dit doosje en het daadwerkelijke palette komt tevoorschijn; een tinnen doosje met daarop wederom dezelfde print. Het doosje is crème kleurig en is versierd met kleine, geglazuurde koekjes. Om op te eten!
De buitenkant vind ik prachtig, al is de binnenkant minstens net zo mooi. Daar gaat het ten slotte uiteindelijk toch om; de oogschaduws. Een mooi doosje is namelijk leuk, maar kleurtjes waar je niets mee doet hebben weinig nut.

Gelukkig is dat bij dit palette niet het geval! Het palette bevat acht mooie kleuren, perfect voor het maken van een dagelijkse look. Belangrijk bij dit palette is wel dat je van roze houdt; de meeste kleuren hebben namelijk een roze ondertoon.
Ik begin met de twee kleuren links, welke beide vrij licht zijn. Deze hebben ook een andere vorm dan de andere kleurtjes. We zien hier een zilveren glitter én een lichte huidskleur. Deze is voor mij perfect geschikt om een look goed te blenden door hem op mijn wenkbrauwbot aan te brengen.

Nasat deze kleuren zijn er ook nog zes andere tinten aanwezig; mat bruin, glanzend bruin, roodbruin, roze, paars en nog een bruine tint. Acht verschillende kleuren die je op verschillende manieren kunt combineren. Ondanks dat het zo'n klein palette is kun je hier veel looks mee creëeren!
Maar de looks die je hiermee kunt maken zijn natuurlijk grotendeels afhankelijk van het pigment én de manier waarop je er mee kunt werken. Wat betreft het pigment zitten we zeker goed, laten we daar mee beginnen. Op bovenstaande foto heb ik van alle kleuren één laagje aangebracht, alleen van de donkerpaars én donkerbruin heb ik twee veegjes aangebracht om ze nog net iets meer te laten dekken.

En wauw, wat zijn ze eenmaal geswatcht prachtig! Ze zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd én passen eenmaal op de huid nog beter bij elkaar.

Ook wanneer ik deze oogschaduws op mijn ogen probeer ben ik tevreden; ik had van Too Faced ook eigenlijk niet anders verwacht. Ze dekken ook hier goed, blenden mooi in elkaar over en hebben toch genoeg unieke eigenschappen om niet stuk voor stuk weg te vallen.

Kortom; weer een prachtig palette van Too Faced. Het allerleukste is het feit dat je dit palette voor een klein prijsje (in vergelijking met de andere Too Faced palettes) kunt aanschaffen. Ook handig als je kennis met het merk wilt maken!

Too Faced Sugar Cookie Eyeshadow Palette - €24.95
'' Wat vind jij van dit palette?

10 opmerkingen

 1. Teresa Palm28-12-2018 10:32

  Wauw, ik heb hier al heel veel goeds over gehoord maar nu ben ik helemaal enthousiast haha. Wat een prachtig palette is dit!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit! Ik las eerder een review over dit palette en die was niet helemaal postief over het resultaat van de oogschaduws op de ogen (wel als swatch op de arm), maar als ik jouw verhaal zo lees, ben jij weer heel tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het resultaat op de ogen is eigenlijk hetzelfde als op de arm, maar het is natuurlijk per persoon verschillend hoe je een oogschaduw aanbrengt. Too Faced heeft mij in ieder geval nog nooit teleurgesteld. Het is mijn nieuwe everyday palette. :)

   Verwijderen
 3. Echt wel een heel erg leuk palette maar inderdaad wel meer voor als je het merk nog niet zo goed kent. Als je al veel hebt vind ik het niet een mega spannend palette.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb alle palettes van dit merk en dit is als nog een uitkomst, haha. De kleuren zijn toch allemaal weer even anders. Handig ook voor onderweg zo'n compact palette. :)

   Verwijderen
 4. Wauw ze zien er stuk voor stuk prachtig uit zeg! Wat een fijne review heb je geschreven

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat is hij leuk!! Mooie kleuren ook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OH MY GOD *__* Die verpakking, ik moet hem hebben!!! De kleuren zijn zoooo mooi. Oh my god ik ga hem kopen

  BeantwoordenVerwijderen