DERMASENCE Mousse & Tonic

Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst met make-up op ben gaan slapen; een goede reinigingsroutine is voor mijn huid heel erg belangrijk. Ik gebruik daarvoor standaard mijn micellair water van Garnier en vul dit product graag aan met andere producten. Deze producten wissel ik regelmatig af en vandaag laat ik je kennis maken met een nieuwe favoriet van mij!


Van DERMASENCE had ik nog niet eerder producten geprobeerd, maar bij het ontvangen van deze nieuwe Mousse en Tonic was ik gelijk nieuwsgierig. Ik ben dol op reinigingsproducten en heb hier altijd ruimte voor wat afwisseling. Zo af en toe een ander product gebruiken is namelijk heel goed voor je huid.

Het eerste product dat ik ontving is de nieuwe DERMASENCE Mousse. Dit is een reinigingsschuim die geschikt is voor elk huidtype; of je nu een normale of juist onzuivere huid hebt, handig!

Ik heb zelf een tikkeltje een droge huid, maar heb daarnaast ook een hele gevoelige huid. Deze lijn van DERMASENCE levert voor mijn huid gelukkig geen problemen op en daardoor heb ik hem zelf kunnen testen.

De mousse werkt eenvoudig; je brengt 2 tot 3 pompjes van het schuim op je gezicht aan, masseert dit in en spoelt daarna af met lauw water. Ik doe dit zelf graag nadat ik mijn make-up voor het grootste deel heb verwijderd met miccellair water. Mijn huid voelt hierdoor schoon én glad aan. Het fijne aan deze mousse vind ik dat hij geen plakkerig laagje achterlaat, dat wil namelijk nog wel eens gebeuren met mousses.

Om mijn routine af te maken gebruik ik de nieuwe DERMASENCE Tonic; een kalmerende afsluiting. Deze breng je aan op een wattenschijfje en verdeel je vervolgens gelijkmatig over het gezicht.

Doorgaans gebruik ik als tonic de LUSH Breath of fresh air en daar ben ik al jaren fan van; een toner vinden die net zo fijn is leek mij dus een hele moeilijke opgave. Ik moet echter zeggen dat deze van DERMASENCE gevaarlijk dichtbij komt! Het enige verschil is dat deze tonic geen geur heeft en die van LUSH wel; dat voegt nog net even wat extra toe aan het frisse gevoel.

Over all doet deze toner echter precies wat hij moet doen; hij maakt mijn huid lekker zacht, schoon én ik merk dat mijn gezicht na gebruik van de toner niet rood wordt. Deze toner bevat dan ook een lage hoeveelheid alcohol, waardoor ook deze geschikt is voor mijn gevoelige huid.

Tip; ook heren kunnen deze tonic gebruiken! DERMASENCE adviseert dit product ook als after shave.

Mijn eerste kennismaking met DERMASENCE was gelijk een goede, waardoor ik heel erg nieuwsgierig ben geworden naar hun andere producten!

DERMASENCE Mousse - €14.20
DERMASENCE Tonic - €13.30
" Heb jij wel eens iets van DERMASENCE geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat fijn dat het ook voor de gevoelige huid geschikt is. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar dit merk en ben nu toch wel een beetje enthousiast geworden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat heerlijk! ik ben een mousse fan ivm mijn mia apparaat waarmee ik mijn gezicht clean! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heel fijn product, ik kende het nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mousse lijkt mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen