Kneipp Cosy Moment


Geringe tijd geleden maakte ik kennis met de Kneipp World of Fragrances. Ik ontving toen geurstokjes én een geurkaars. Die geurkaars beviel mij ontzettend goed dankzij de geur 'Cosy Moment'. Deze combinatie van macadamias en steranijs is fantastisch en daardoor ben ik des te blijer dat er inmiddels een hele lijn van deze geur is! Ik ontving hiervan de bodylotion en de crème bad, welke ik de afgelopen tijd uitprobeerde. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!
Ik begin natuurlijk met de vormgeving van deze lijn. Kneipp heeft altijd dezelfde, standaard verpakking en vernieuwd deze met een afbeelding die goed bij de geur past. Bij deze geur is dat een combinatie van sinaassappel, macadamia noten en steranijs; eenvoudig en precies passend bij de geur. De verpakkingen hebben daarbij ook neutrale geuren en spreken mij zelf erg aan.

Maar spreken de producten mij zelf net zo aan als de vormgeving? De crème bad vind ik in ieder geval heerlijk. Dit is een hele vloeibare substantie die je bad binnen no time voorziet van een laag bubbels. Hij schuimt goed én geeft ook goed zijn geur af. Zelfs na het badderen blijft de geur nog lekker hangen; dat vind ik altijd een voordeel.

Het enige nadeel aan de crème bad vind ik dat het schuim snel verdwijnt. In eerste instantie verbaasde ik mij echt over de hoeveelheid schuim, na tien minuten was daar nog maar minder dan de helft van over. In vergelijking met de andere bath bombs en badschuimen die ik gebruik is dat wel kort. Gelukkig maakt de geur wel een heleboel goed!
Na het badderen probeerde ik de bijpassende body lotion uit. Dat vind ik overigens echt een voordeel; een bijpassende body lotion bij een douchegel of badschuim. Helaas is deze niet geschikt voor de gevoelige huid -zoals de huid op mijn benen-, maar mocht je een droge of normale huid hebben is deze helemaal prima. Hij brengt eenvoudig aan, trekt snel in én ruikt heerlijk.

Al met al ben ik zeker te spreken over deze nieuwe producten van Kneipp. Met de bodylotion ga ik iemand anders heel blij maken omdat hij voor mijn huid helaas niet geschikt is, maar het badschuim staat lekker naast mijn bad om deze winter regelmatig te gebruiken!

Kneipp Cosy Moment Badschuim - €9.49
Kneipp Cosy Moment Bodylotion - €9.49
'' Heb jij deze geurlijn van Kneipp al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij een heerlijke geur! Mooie verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hem gelijk gaan ruiken en heb de badschuim meegenomen... nu nog testen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. :)

   Verwijderen
 3. De geur lijkt me zo lekker.. ik kan hem al zowat ruiken, haha. Jammer dat het badschuim snel verdwijnt, want het is wel een ideaal product voor in bad.

  BeantwoordenVerwijderen