LARITZY Cosmetics Dew Pot


In de GOODIEBOX van deze maand -in mijn artikel van gisteren kun je de volledige inhoud vinden!- zat één product waar ik specifiek heel nieuwsgierig naar werd. Ik heb het over de LARITZY Cosmetics Dew Pot. Dit is een creamy highlighter in een hele mooie, subtiele kleur. Omdat ik de kleur prachtig vind en het merk nog niet kende werd ik des te nieuwsgieriger en deel ik vandaag mijn ervaring met jullie; is dit product de moeite waard?


Laten we beginnen met het merk zelf; LARITZY Cosmetics. Ik kende dit merk nog niet, maar toen ik het opzocht snapte ik waarom. Dit merk is pas in augustus 2016 opgezet; een vrij nieuw merk! Alle producten van dit merk zijn dierproefvrij én vegan friendly, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.


De dew pots van LARITZY zijn verpakt in een kartonnen, zwart doosje. Het logo van dit merk is eenvoudig, duidelijk én ziet er heel classy uit door de combinatie met de rosé-gouden letters. Simpel en toch aantrekkelijk. Hetzelfde geld eigenlijk voor het potje; een glazen potje die mij een beetje doet denken aan de paint pots van MAC. Hier word gewerkt met een zilveren dekseltje met een wit logo; wederom simpel en classy.

Ik ontving van dit merk de Fine Dew Pot; een lichtroze kleur met heel veel shimmers. In totaal zag ik zes Dew Pots op hun website, dus mocht deze kleur niet helemaal je ding zijn hebben ze ook nog een aantal andere tinten. Voor mij is deze kleur daar in tegen perfect; hij sluit goed aan bij mijn lichte huidskleur. Roze doet het bij mij sowieso altijd goed!

De Dew Pot is verrassend creamy -nog creamier dan hij er uit ziet!- en geeft een vrij subtiele kleur af. Het pigment is zeker goed, de kleur is alleen wat lichter wanneer je hem swatcht. Voor mij is dat geen probleem, maar wanneer je een iets meer getinte huid hebt zou ik één van de donkerdere kleuren nemen.

Doordat de Dew Pot zo creamy is -is hij heel makkelijk in je huid te blenden. Hij word omschreven als een highlighter, maar kan ook worden gebruikt als oogschaduw. Persoonlijk vind ik hem voor dat tweede niet echt geschikt, maar als highlighter vind ik hem wél erg mooi. Het effect is subtiel aanwezig en geeft je daardoor een natural glow. 

Ben je echt op zoek naar een flinke shimmerbom op je wang? Dan is dit niet echt de highlighter die je zoekt. Wil je een wat natuurlijkere, subtiele glans? Dan is dit product perfect! Ik gebruik hem zelf graag bij een subtiele look voor een gezond glansje. 

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze Dew Pot van LARITZY Cosmetics en ben ik vooral heel erg nieuwsgierig geworden naar hun andere producten!

Je kunt dit product kopen voor €17.50, maar als je wilt kun je ook de januari box van GOODIEBOX nog bemachtigen. Je betaald dan namelijk slechts €19.95 en daar zit de Dew Pot al in. Voor €2.45 heb je dan dus nog vijf andere, heerlijke producten! De GOODIEBOX is gelukkig maandelijks opzegbaar, dus als je alleen deze box wilt bestellen is dat geen probleem.

LARITZY Cosmetics Dew Pot - €17.50
'' Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. Teresa Palm22-01-2019 08:46

  Wauww, wat een cutie is dit! Leuk om een review te zien van een van de producten uit de Goodiebox, dan weet je ook of het het waard is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! Wat een mooie review heb je geschreven over de Laritzy highlighter! 😍 Liefs, Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem er super dreamy uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zo'n subtiele highlighter, vooral in die kleur 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi is hij hé! Ik vind het inderdaad ook wel erg fijn, een keer een subtiele highlighter als ik een keer wat minder make-up draag.

   Verwijderen
 5. Het lijkt me wel een fijn, natuurlijk product! Hij ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje! Ik kreeg hem ook in de Goodiebox maar nog niet getest... toch maar even doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie highlighter! Tijdens de zomer grijp ik meestal naar meer gouden en bronskleurige highlighters, maar tijdens de winter vind ik dit soort koele tinten super mooi. Ik kende het merk trouwens ook nog niet, maar je hebt me zeker benieuwd gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen