Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer & Eyeshadow Primer

Ik draag vrijwel iedere dag een full face make-up, waarbij een goede primer toch één van de belangrijkste stappen is. Door een goede primer blijft je make-up namelijk zo lang mogelijk mooi zitten en hoef je niet continu bij te werken. Verbetering wat betreft primers is er altijd en daardoor vind ik het altijd ontzettend leuk om dit soort producten te testen. Onlangs ontving ik van Max Factor de nieuwe 'Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer' én de 'Miracle Prep Eyeshadow Primer'. Ik testte deze twee producten de afgelopen tijd uit en deel vandaag mijn ervaringen.

Ik begin met de Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer. Deze primer heeft een comfortabele, olievrije formule zodat de huid hét perfecte 'canvas' wordt voor het aanbrengen van je make-up.

Tijd om te proberen of hij dit effect ook daadwerkelijk behaald! Wat ik gelijk merk bij deze primer is dat je er héél weinig van nodig hebt. Mijn meest gebruikte primer is de Porefessional van Benefit en daarbij ben ik toch minimaal 3 à 4 keer zoveel van nodig om mijn gezicht helemaal te bedekken. Het is fijn dat dat bij deze primer niet het geval is; zo doe je er des te langer mee!

Naast dat de primer heel zuinig is, is hij ook daadwerkelijk ontzettend fijn. Deze primer is allereerst geschikt voor mijn gevoelige huid, wat al een pluspunt op zich is! Daarnaast smeert hij gemakkelijk uit en ziet mijn huid er na het aanbrengen egaal uit. De primer plakt niet heel erg, maar wel net genoeg om extra goed aan je foundation te hechten. Mijn foundation ziet er na het aanbrengen goed uit, maar ook s' avonds merk ik dat mijn make-up er nog steeds goed uit ziet. Hier ben ik erg enthousiast over!

Last but not least ontving ik ook de nieuwe Max Factor Miracle Prep Eyeshadow Primer. Dit is een nieuwe oogschaduwprimer met een comfortabele formule die een egale basis op je oogleden moet creëren; dat gaan we proberen!

Deze primer heeft een sponsapplicator en brengt daardoor erg hygiënisch aan. Vind ik fijn, want hoewel ik dol ben op de MAC Soft Ochre Paint Pot als oogschaduwbasis vind ik het minder prettig dat deze in een potje zit.

Met de sponsapplicator breng je de oogschaduwbasis aan op je oogleden, waarna je deze uitblend met je vingertoppen. Deze oogschaduwbasis heeft een beige kleur en sluit daardoor goed aan bij mijn oogleden. Doordat de kleur vrij licht is komen de oogschaduwkleuren die je hier over heen aanbrengt erg goed uit en kan ik er simpelweg niets slechts over zeggen. Het design is handig -hij is klein en compact-, hygiënisch én doet wat hij moet doen.

Kortom; ik ben heel erg enthousiast over deze nieuwe producten van Max Factor! Beide producten gebruik ik tegenwoordig bijna dagelijks en dat wil toch heel wat zeggen.

Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer - €14.99
Max Factor Eyeshadow Primer - €13.99
'' Wat is jouw favoriete primer?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Klinkt goed zeg! Mooie review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer, maar deze spreekt mij wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide producten ben ik momenteel ook aan het testen, hoop net zo enthousiast te zijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die oogschaduw primer wil ik ook wel proberen! Zelf draag ik weinig foundation dus de andere primer heb ik niet echt nodig.

  Liefs Janine xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke review! Vooral de Eyeshadow Primer lijkt me erg interessant!

  BeantwoordenVerwijderen