Milk_Shake Curl Passion


Nu de winter echt in aantocht is merk ik dat ik wat begin te wisselen in mijn verzorgingsroutine. Met crèmes, lipbalsems en ook met producten voor mijn haar. In die laatste categorie ontving ik recentelijk een hele mooie lijn van een -voor mij- nieuw merk; Milk_Shake. Ik probeerde deze uitgebreid uit en deel vandaag mijn ervaring met je!

De producten die ik ontving zijn als volgt;
- Curl Passion Mask
Curl Passion Shampoo
- Curl Perfectionist Curl Defining Cream

Het fijne aan deze lijn is -zoals de titel eigenlijk al verklapt- dat deze speciaal geschikt zijn voor krullen. Deze producten zijn speciaal geformuleerd om krullend haar te reinigen, hydrateren en conditioneren én ook nog eens om het gekroesde resultaat te elimineren. Klinkt goed!


Doet het ook daadwerkelijk wat het moet doen? Dat heb ik voor je uitgetest. Ik begon daarbij met het proberen van de Curl Passion Shampoo. Deze shampoo heeft actieve bestanddelen als natuurlijke suikers samengesteld uit cacao olie; dit zorgt voor een zachte en hydraterende werking. Daarnaast bevat het product een cocktail aan vitamines en fruitzuren voor een versterkend, zacht en glanzend resultaat.

De shampoo ruikt allereerst heerlijk; het is een simpele, niet al te aanwezige geur. Een beetje een kappersgeur, daar ben ik dol op! Ik gebruik hier slechts een klein beetje van om mijn haren te wassen en merk gelijk dat er een enorme hoeveelheid aan schuim bij vrij kwam. Dit vind ik zelf altijd heerlijk, hierdoor krijg je namelijk gelijk een heel schoon gevoel.

Mijn haar voelde na het gebruik van de shampoo dan ook erg schoon aan, het enige wat ik merkte was dat mijn haar vrij stug was. Niet erg, want ik gebruikte hierna het Curl Passion Mask. Normaal gesproken gebruik ik een conditioner na de shampoo, maar die is helaas niet uitgebracht in deze lijn. Een maskertje is op zijn tijd echter ook erg lekker, dus als vervanger voor de conditioner doet het mask ook érg goed zijn werk. Deze laat je 3 tot 5 minuten intrekken om het vervolgens uit te spoelen. Mijn haar ruikt nu heerlijk, maar voelt nog wel een beetje stug aan.

Ik ga na het testen van de shampoo en het masker met nat haar slapen en word de volgende ochtend wakker met zijdezacht haar; wauw! Omdat het nat zo stug aanvoelde had ik dit om heel eerlijk te zijn niet verwacht, maar des te enthousiaster ben ik door het effect. Mijn haren zijn niet alleen zacht maar vallen ook nog eens mooi in de krul.


Om mijn haren te stylen gebruik ik de Curl Perfectionist Curl Defining Cream, een product wat nóg lekkerder ruikt dan de shampoo en het masker. Deze heeft een net wat aanwezigere geur en ruikt wat meer naar vanille; wederom erg lekker. Van deze defining cream gebruik ik twee keer een klein beetje om mijn haar wat minder pluizig te maken en in model te brengen.

Na deze drie stappen ziet mijn haar er -al zeg ik het zelf- fantastisch uit. Ik ben heel erg blij verrast en ben dan ook heel nieuwsgierig geworden naar de andere producten van dit merk. Ik weet in ieder geval dat ik deze producten zeker opnieuw zou aanschaffen!

Milk_Shake Curl Passion Mask - €18.95
Milk_Shake Curl Passion Shampoo - €18.95
Milk_Shake Curl Perfectionist Curl Defining Cream - €19.95

'' Heb jij al eens iets van Milk_Shake geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb mogen ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Ik kende dit merk helemaal nog niet! Leuke review om te lezen, leuk om zo met dit merk kennis te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm24-01-2019 08:49

  Wauw, wat klinkt dit fantastisch! Lijkt mij een fijne lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit merk helemaal niet joh! Leuk om er over te horen zo, ben benieuwd naar je krullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het merk ook nog niet, maar ik ben nu heel blij dat ik er kennis mee heb mogen maken! :)

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke producten lijken mij dit!

  BeantwoordenVerwijderen