Photo Diary - December

Omdat ik niet iedere week even veel foto's maak, maar het toch leuk vind om te delen wat ik in een maand heb gedaan heb ik besloten om mijn wekelijkse Photo Diarys aan te passen naar een maandelijkse Photo Diary. De decembermaand is de eerste maand waarin ik de gehele maand foto's heb gemaakt en vandaag deel ik deze met je! Nieuwsgierig hoe mijn maand er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!

Ik begin de maand met twee hele leuke pakketjes! Toen we bij mijn oma op visite gingen kregen we allemaal een leuk kerstpakketje met daarin van allerlei lekker eten; altijd goed natuurlijk!

Én ik had nog meer geluk. Ik doe eigenlijk al jaren niet meer mee aan winacties, maar deze maand kwamen er zoveel leuke winacties online dat ik besloot om maar eens mee te doen. Op een andere blog won ik dit lekkere setje van Yves Rocher met twee body producten en een nagellakje. Lekker!
Omdat het eindelijk december is was het tijd om de kerstboom op te zetten! De kerstboom van mijn moeder is volledig in roze met daaronder natuurlijk wel een traditionele groene boom. Ik vind hem té leuk!

Vriendlief en ik gingen naar Ikea om nieuwe keukenkastjes en een nieuw keukenblad te bestellen (volgende maand krijgen we de sleutel van ons huis!) en kregen toen nog een paar waardebonnen om gratis te lunchen terwijl we even moesten wachten. Gaat er natuurlijk altijd in!
Het weekend na Sinterklaas vierden wij dit met ons gezin en de kindjes van mijn broer. Wij vieren hier uitgebreid Kerst en doen daarom met Sinterklaas wat minder; we trokken ieder lootjes met een budget van €25. Mijn vriend trok toevallig mijn lootje dit jaar en dit is de buit! Een fantastische eekhoorn spaarpot van & klevering, notenkraker speculaas plank van Hema en een bijpassende mix om Speculaas te maken van de Dille & Kamille. Van mams kregen we ook allemaal nog een doosje Ferrero Rocher. Die is natuurlijk inmiddels op.

S'avonds na de drukte lekker knuffelen met Beau! Hij houdt niet zo van de drukte en kruipt dan meestal lekker weg, maar s'avonds kwam hij weer tevoorschijn!
Ik lees graag oude artikelen terug op mijn blog en kwam toen bij mijn artikel over de Terapy Ella Zitzak. Ik heb hem inmiddels niet meer buiten staan zoals afgelopen zomer, maar ben nog wel steeds enthousiast over deze grijze zitzak. #ad

Omdat mijn opa 80 werd gingen we gezellig met zijn allen bowlen en daarna eten bij hen thuis. Ik droeg een simpel outfitje, maar vond 'm toch leuk genoeg om met jullie te delen! Truitje en tasje zijn van Ted Baker, broek is van Bershka en de ketting is van Zinzi.
Bowlen is altijd goed, maar eten is nóg beter! Ze lieten een buffet komen waar we allemaal uitgebreid van konden eten. Het smaakte heerlijk en op dat soort momenten wens ik dat ik een nog grotere maag heb dan ik al heb, haha.

In de december maand ga ik regelmatig in bad, doorgaans met een lekker boekje. Ik las dit keer 'Een onverwachte kerst' van Natalie Cox. Ik kocht deze voor maar €2.00 bij bol.com (ik had een tegoedbon die ik binnen 1 dag moest opmaken) en daarvoor wilde ik hem wel proberen. Hij was leuk, maar niet heel speciaal. Een prima boekje om een beetje in Kerstsferen te komen. Ik gebruikte overigens ook weer een stukje van mijn LUSH candy cane bubble bar. Deze is inmiddels bijna op; ik kan er nog één keer mee in bad.
Ik deed ook mee aan de winacties van Benefit en won er daar ook één van; deze schattige Sweeten Up Buttercup set! Hierin zitten drie full size producten en een mini. Té schattig!

Als bedankje voor alle leuke samenwerkingen ontving ik ook nog een leuk pakketje van Kneipp met een heerlijke cream & oil body scrub. Komt natuurlijk altijd van pas!
Het leuke aan een bedrijf hebben samen met je moeder zijn onder andere de fantastische Kerstpakketten haha. Dit jaar kreeg ik dit fantastische pakket met; Ted Baker dekbedovertrek, Ted Baker tas, Soap & Glory set, Amélie et Mélanie room spray en een heleboel lekkere snacks. Hier ben ik zo ongelofelijk blij mee, love it!
Mijn moeder en ik zijn beide dol op bakken en volgden daarom een workshop cookie icing. Heel leuk om eens te doen en het resultaat mag er zeker zijn! Ik ben heel erg benieuwd hoe mooi onze koekjes er na nog wat meer oefening uit zien; voor een eerste keer vind ik ze erg goed gelukt.

De volgende ochtend werden we wakker met het uitzicht van sneeuw! Helaas is hier inmiddels niets meer van te bekennen en is het geen witte Kerst geworden; bummer.
Bijna vergeten; ik kocht ook nog deze schattige muffin vormpjes na afloop van de workshop. Allebei afgeprijsd voor €2.00 per setje, toch een leuke deal!

Voor mijn Instagram loop ik momenteel een beetje vast -dat heb ik zo af en toe-. Ik probeerde toch weer wat foto's te maken en denk dat er binnenkort wel weer wat online komt. Soms is even rust nemen het beste!
Ik zocht afgelopen week alvast behang uit voor ons huis. Ik wil de muren strak en wit hebben en wil een deel dan behangen met dit witte behang. Het heeft een linnenstructuur om hem net wat specialer te maken; ik vind hem prachtig.

Mam en ik gingen nog even naar de stad en lunchen dan doorgaans bij Subway. Dat deden we dit keer ook met twee heerlijke broodjes en een vitaminewater; altijd lekker!
Mama bakte deze heerlijke cupcakes voor de 80e verjaardag van mijn opa; die moesten natuurlijk even op de foto! Als je het leuk vindt om haar baksels te zien kan je haar ook volgen op Instagram via @timelessbaking

Nagels lakken doe ik niet vaak meer, maar met de kerstdagen maakte ik toch een uitzondering. Ik gebruikte twee glitterende lakjes van OPI.
En toen was het al weer Kerstavond! Wij vieren dit altijd uitgebreid met een heleboel cadeautjes én lekker eten. Wij gingen dit keer fonduen en dat smaakt natuurlijk altijd goed.

Een deel van de prachtige cadeaus die ik kreeg! In mijn 'What I got for Christmas' post kun je alle cadeautjes zien die ik dit jaar kreeg. Het zijn er een heleboel en ik ben er onwijs blij mee én dankbaar voor.
Op eerste kerstdag hadden wij een avondje bij mijn schoonmoeder -waar ik geen foto's maakte- en op tweede kerstdag waren we lekker bij ons thuis. Wij gingen uitgebreid gourmetten en dat smaakt mij altijd erg goed. Dit doen wij altijd met de hele familie en dit was één van de tafels.

Tussen Kerst en oud en nieuw gingen we nog even langs de Ikea. We hadden namelijk al een kleur bank in gedachten en wilden nog even checken of deze goed bij ons laminaat paste. Check!
En toen was het al weer snel oud en nieuw! Wij vieren dit met oliebollen en appelflappen; food is always a good idea. We hadden natuurlijk weer veel te veel -mama bakt ze elk jaar zelf!-, maar ze smaakten heerlijk.

En op 31 december kregen we ook de sleutel van ons huisje! Omdat ik daar geen foto's van maakte alvast een sneak peak van een paar dagen later; behang getrokken! Mijn vriend deed dit met zijn broers en oom terwijl ik aan het werk was; wat een heerlijk gevoel dat dit al klaar is!

En dat was hem al weer; mijn december in foto's. Ik ga de komende maand weer mijn best doen om veel foto's te maken en deel aan het eind van de maand weer een Diary met jullie!

'' Hoe was jouw december?

4 opmerkingen

 1. Wauw, nu al een huis gekocht! Gefeliciteerd! En wat mega veel cadeaus met Kerst, ik ben benieuwd naar je artikel daar over!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gezelligheid en gefeliciteerd met je huis! Mooie cadeautjes heb je gekregen, het was een fijne maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid! Leuk om je maand zo te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg, Beau is zo cute! En die muffin vormpjes, aaah! <3 Spannend dat je volgende maand de sleutel van jullie huis krijgt! Superleuk, ik vond dat zo'n leuke periode in m'n leven. Veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen