Remax M9 Bluetooth 4.1 Speaker

In plaats van een radio vinden mijn vriend en ik het ideaal om een speaker te gebruiken. Handig, je kunt ze namelijk verbinden met bluetooth, makkelijk verplaatsen én ook nog eens overal mee naar toe nemen. Wij hebben al een handige Rockbox, maar toen ik de kans kreeg om één van de bluetooth speakers van bluetoothspeakercenter te proberen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Ik koos voor de Remax M9 Bluetooth 4.1 Speaker en deel mijn ervaringen vandaag met jullie!

Ik begin natuurlijk -zoals altijd- met het design; ook niet geheel onbelangrijk. Zo'n speaker zet je toch in je interieur en dan vind ik het een mooie meevaller als hij er ook nog eens mooi uitziet. De Remax is een ronde speaker met een linnen stof gecoate huid. Ik ben dol op de linnenlook en vind het uiterlijk van deze speaker daardoor erg mooi. In beige of bruin had ik hem nóg toffer gevonden, maar je kan niet altijd alles hebben!

De Remax Speaker is één van de draadloze speakers die deze website verkoopt en daardoor is hij eenvoudig te verplaatsen door het huis. Er zit een standaard bij die wij zelf erg graag gebruiken, want zo kun je hem neerzetten en krijg je toch het mooiste geluid uit de speaker.
De speaker is natuurlijk via je telefoon te bedienen, maar mócht je het toch handiger vinden kan dat ook met de knopjes onderop de speaker. Vind ik zelf niet persé heel handig, maar als je even je telefoon niet kan vinden om hem te bedienen kan het nog wel eens een uitkomst zijn.

Goed, hij heeft een mooi uiterlijk én is gemakkelijk te bedienen; komt er ook goed geluid uit? Dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste. Gelukkig kan ik daar volmondig 'ja' op zeggen. Ik heb hem vergeleken met de Rockbox die wij hebben en merk hierin weinig verschil. Hij klinkt goed én kan ook nog eens verrassend hard. Handig als je een tuinfeestje of iets hebt en toch een muziekje op de achtergrond wilt!

Wat betreft de duur van je muziekfeestje; met een volle accu doe je maar liefst zes uur. Ik luister zelf nooit zo lang achter elkaar en kan dus niet exact zeggen of dat helemaal klopt, maar je komt zeker een heel eind. Ik heb hem inmiddels een weekje in huis en heb hem na een paar dagen nu voor het eerst aan de oplader liggen.

Enthousiast ben ik dus zeker over deze speaker. Hij werkt goed, ziet er mooi uit én is ook nog redelijk fijn geprijsd. Je shopt de Remax M9 Bluetooth 4.1 Speaker voor €75.00, maar mocht je toch net iets anders willen hebben ze ook keuze uit onder andere een handige draagbare speaker.

Remax M9 Bluetooth 4.1 Speaker - €75.00
'' Gebruik jij ook wel eens een draadloze speaker?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Deze lijkt mij heel fijn! Leuke webshop ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er in ieder geval heel erg enthousiast over! :)

   Verwijderen
 2. Zes uur?! Dat is niet slecht! Inderdaad erg handig voor een tuinfeestje of iets dergelijks. Ik sleurde vroeger, toen ik nog bij m'n ouders woonde, de radio met ellenlange verlengkabel mee naar buiten als ik in de tuin wou lezen ofzo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja herkenbaar! Dit is dan toch een stukje handiger. :)

   Verwijderen
 3. Tof ding, ik vind een speaker ook handig om te hebben! Vaak luister ik wel muziek via de PC of TV, maar dit is natuurlijk ook wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen