Rimmel Wonder'Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner


Sinds ik een paar jaar geleden voor het eerst een succesvolle eyeliner zette is dit product niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Eyeliner draag ik altijd wanneer ik make-up draag, het liefste met wing. Ik kan mij eigenlijk niet meer voorstellen dat ik dit niet zou doen en daarom werd ik des te enthousiaster toen ik de nieuwe Rimmel Wonder'Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners binnen kreeg. Nieuwsgierig naar deze eyeliners in hele toffe kleurtjes? Lees dan snel verder!


Zelf gebruik ik eigenlijk standaard een zwarte eyeliner, maar met de nieuwe kleuren van Rimmel werd het natuurlijk tijd om eens wat anders te proberen! Rimmel brengt maar liefst zes kleuren uit, en van boven naar beneden zijn dat;

- Sparkly Anthracite
- True Copper
- Precious Emarald
- Pure Blue
- Deep Purple
- Shiny Gold

Normaal gesproken gebruik ik altijd een eyeliner met een stiftpunt; de eyeliners van Rimmel hebben daar in tegen een kunststof applicator. Met deze applicator zou je gemakkelijk opvallende, krachtige strepen moeten kunnen zetten. Klinkt goed, tijd om te kijken of het ook daadwerkelijk zo makkelijk werkt!

Voordat ik de eyeliners op mijn ogen gebruikte bracht ik ze eerst aan op mijn arm om te zien hoe de kleurtjes dekten. Ik merkte hierbij gelijk dat de zwarte, blauwe, paarse en groene kleuren het eenvoudigst aanbrengen. Bij de koperen en gouden kleur merk ik dat de substantie van de liner een stuk dunner is dan bij de andere vier kleuren.

Deze kleuren krijg ik daarom helaas ook niet in één laag dekkend op mijn oogleden. Omdat je met twee laagjes moet werken is het moeilijk om een dunne laag eyeliner aan te brengen; je kan ten slotte niet exact over dezelfde lijn heen gaan.

Gelukkig heb ik bij de andere kleuren geen last van dit probleem en merk ik dat ik toch voornamelijk nar de zwarte eyeliner grijp. Deze heet officieel antraciet; zelf vind ik hem toch meer naar zwart neigen. Vind ik overigens alleen maar fijn, deze kleur gebruik ik het meeste!

Al met al ben ik zeker tevreden over deze eyeliners, al zou ik alleen de koper- en gouden variant liever dekkend in één laag hebben gezien. Verder werken de eyeliners prima en kan ik eenvoudig een strakke lijn aanbrengen op mijn oogleden. Als je dol bent op oogschaduw looks met kleurtjes zijn deze eyeliners echt een aanrader!

Rimmel Wonder'Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner - €9.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Sommige kleurtjes vind ik een beetje te heftig :)dus ik zou ook voor de zwarte variant kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Ik vind de kleuren heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren, maar ik zou eigenlijk zelf alleen de antraciet dragen. Jammer dat die andere kleurtjes niet meteen dekken, dat vind ik met eyeliner toch altijd heel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe liners! Vind de kleuren juist heel gaaf, ik houd daar wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, ik vind de paarse en blauwe eyelinet prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier kan je echt hele toffe creaties mee maken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen