Ted Baker Enchanting Treats Gift Set

Als Ted Baker fan kon ik de fantastische Enchanting Treats Gift Set natuurlijk niet weerstaan. Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen op mijn Instagram, misschien ook niet. Vandaag deel ik hem in ieder geval met je en laat ik je weten of de producten naast hun mooie vormgeving ook daadwerkelijk fijn zijn!

Ik begon mijn liefde voor Ted Baker met hun tassen en kleding, maar al snel kwam ik er achter dat het merk ook fantastische cosmetica en huidverzorgingsproducten heeft. Dit laatste doen zij in samenwerking met Boots en daardoor is het helaas niet te koop in Nederland. Gelukkig ben ik vrij handig op het internet en kwam ik uiteindelijk toch aan een groot deel van de producten die ik wilde; deze set is er daar één van.

De Enchanting Treats Gift Set wil je eigenlijk alleen al hebben door het fantastische tasje. Deze is breed, stevig en prachtig vormgegeven met de Porcelain Rose print. Eén van mijn favoriete Ted prints. Dit tasje is handig voor je dagelijkse make-up of om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld.

Naast het prachtige tasje zitten er ook nog eens drie mooie producten in de set;
- Body Spray
- Body Wash
- Body Soufflé
Deze producten zijn al minstens even mooi vormgegeven als de toilettas zelf; eigenlijk te mooi om te gebruiken. Niet gebruiken en kapot laten gaan is daar in tegen ook zonde; de producten staan daarom bij mij lekker in de badkamer waar ik ze dagelijks kan gebruiken.

Het eerste item wat ik testte is de body wash van Ted Baker. Deze zit in een langwerpige tube met een handige draaidop. De geur is zacht, kalm en een heel klein beetje bloemig. Niet op een overheersende of vervelende manier, want normaal houd ik totaal niet van bloemige geuren.

Deze geur vind ik daar in tegen heerlijk, net als de douchegel zelf. Mijn huid voelt lekker zacht na het douchen én ik blijf de geur nog ruiken na het douchen. Dat heb ik niet met veel producten, dus dat is een groot pluspunt!
Het tweede item in de set is de Body Soufflé. Deze komt in een prachtige, lichtroze pot die je wederom alleen voor de sier al wilt hebben. Ik gebruik hem nu natuurlijk nog, maar als hij leeg is blijf ik hem ook zeker bewaren. Ideaal om wat kleine sieraden of accessoires in te bewaren!

Maar voor nu gebruik ik hem natuurlijk als body soufflé! Een body soufflé is eigenlijk een beetje een combinatie tussen een body lotion en een body butter. Niet zo dun als een lotion en niet zo dik als een butter. Dit soort substanties vind ik persoonlijk heel fijn omdat ze goed uitsmeren én een lekker, voedend gevoel geven.

De geur van deze soufflé is hetzelfde als de geur van de body wash en body spray, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Zo kun je namelijk alle producten achter elkaar gebruiken en past het perfect bij elkaar zonder dat het té overheersend word.
Het laatste product in de rij is de body spray. De body spray is denk ik toch wel mijn favoriete product! Niet alleen om de vormgeving -welke weer héél erg schattig is- maar voornamelijk om zijn werking. Deze body spray hoef je namelijk maar twee keer op te sprayen; in de ochtend en in de avond. Voor een body spray vind ik dat persoonlijk heel weinig en ben ik dan ook erg enthousiast.

De meeste body sprays die ik heb vervagen namelijk redelijk snel; deze geur blijft heel erg goed hangen. Niet op een vervelende manier, want hij is zeker niet te overheersend. Ook dit is dezelfde geur als de andere twee producten; zacht, bloemig en vrouwelijk.

Alle drie -of met het tasje meegerekend vier- zijn bij mij goed in de smaak gevallen. Naast dat ze er prachtig uit zien doen ze wat ze moeten doen en ruiken ze ook nog eens heerlijk. Ik kan niet wachten op volgende collecties van Ted Baker, want ik ben inmiddels ook groot fan van hen verzorgingsproducten!

'' Heb jij iets van Ted Baker in je bezit?

12 opmerkingen

 1. Wauw wat een prachtige foto's. Ik heb helaas niets van Ted Baker maar deze set spreekt mij wel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwwww Kelly! Supermooie foto's heb je gemaakt! Ze zien er zalig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die verpakkingen alleen al, zo mooi! Ik ben echt heel erg benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de set er echt fantastisch uit zien. De producten klinken minstens net even lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zien de verpakkingen er prachtig uit! En dat tasje, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige foto's! De set lijkt mij ook super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk setje! Mooie foto's ook :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is dus echt bijna kunstig, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige set! Ik vind Ted Baker ook een heel mooi merk. Vooral die prints zijn erg mooi. Net als dit tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er prachtig uit! Je foto's vind ik ook super mooi geworden. Die kunnen zo uit een magazine komen, zien er heel professioneel uit. De producten zijn ook super fotogeniek. Wat goed dat je er toch aan gekomen bent. Als echte fan heb je er ook wel wat moeite voor gedaan. Dat je er maar lang van mag genieten. Zelf heb ik nog helemaal niks van Ted Baker, maar zou er zeker nog wel eens een mooie tas van willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heerlijk dat je de body wash nog ruikt op de huid. Dat vind ik altijd zo fijn! Die pot van de body soufflé is echt geweldig, alleen daarom zou ik hem al willen! Echt supermooi, deze set. Ik vind dit echt een leuk merk, dankzij jouw enthousiasme erover!

  BeantwoordenVerwijderen