Too Faced Pretty Puppy Oogschaduw Palette


Vanaf het moment dat ik voor het eerst een palette van Too Faced aanschafte ben ik dol geworden op dit merk; de producten zijn altijd ontzettend schattig en girly vormgegeven en als je mij een beetje kent weet je dat ik daar dol op ben. Voor Kerst kreeg ik van mijn vriend het prachtige Pretty Puppy oogschaduw palette en dit is wederom een prachtig palette. Nieuwsgierig naar swatches? Lees dan snel verder!

Het Too Faced Pretty Puppy palette is -vanzelfsprekend- vormgegeven met een puppy gezichtje. Je hoeft geen hondenliefhebber te zijn om dit schattig te vinden, want geef toe; hoe cute is dit palette? Het schattige gezichtje zie je wederom terug op het kartonnen doosje waarin het palette komt; nóg meer schattigheid!
Bij het openen van het palette word je wederom niet teleurgesteld; dit palette bevat zes kleuren die ik ieder prachtig vind. De kleuren in dit palette zijn heel neutraal en daardoor zijn ze iedere dag heel goed draagbaar. 
In dit palette vind je zes kleuren;
- Bad To The Bone; matte beige
- Snuggle Time; matte taupe
- Bow Wow; matte roestbruin
- Vanity Fur; shimmery bruin
- Heavy Petting; donkerbruin met glitter
- Puppy Nose; shimmery lichtroze

Zes hele mooie, subtiele kleuren die goed bij elkaar aansluiten. De kleuren in dit palette zijn niet zozeer heel vernieuwend -al ben ik wel razend enthousiast over Puppy Nose!- maar zijn wel hele fijne basics bij elkaar in één palette. Ondanks dat ik veel van dit soort kleuren in mijn collectie heb merk ik dat ik dit palette er graag bij pak. Naast dat hij schattig is, is hij namelijk ook onwijs handig!
Het belangrijkste zijn dan toch wel de swatches! Op bovenstaande foto heb ik de kleuren allemaal droog aangebracht. Ik heb hier slechts één streep getrokken per kleur en daarmee is het pigment al heel goed. Dat is fijn, want ondanks dat ik oogschaduw zelf tegenwoordig nat aanbreng is het prettig als de basis al goed is.

Mijn favoriete kleuren in dit palette zijn Puppy Nose en Snuggle Time; wat een prachtige kleuren zijn dit! Omdat ik -natuurlijk- dol ben op roze pak ik deze kleuren er eigenlijk bij elke look weer bij.

Ik ben weer ontzettend enthousiast over dit palette en ben heel erg blij dat mijn vriend hem mij voor Kerst heeft gegeven; het is weer een nieuw pareltje in mijn make-up collectie.

Too Faced Pretty Puppy Oogschaduw Palette - €25.99
'' Wat is jouw favoriete Too Faced palette?

10 opmerkingen

 1. Omg deze is te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een belachelijk schattig vormgegeven palette!! Prachtige kleuren ook, al heb ik ze volgens mij allemaal wel al in een ander palette zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette, de kleurtjes en vormgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattig palette! Kleurtjes zijn ook mooi, lekker basic.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm29-01-2019 12:38

  Wauuuww, deze wil ik! Hij is echt te schattig en dat terwijl ik helemaal geen hondenmens ben haha!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg als hondenliefhebber moet ik deze echt hebben! De verpakking van Too Faced zijn echt zó leuk, het verveelt nooit en heeft echt een hoog "hebben"-gehalte 😍 Goede pigmentatie ook, Snuggle Time en Puppy Nose vind ik de mooiste kleuren, en wat een geweldige namen trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi palette, zijn echt mooie kleuren die ik elke dag zou dragen. Vind de swatches er ook super goed uitzien. Wat dat betreft stelt Too Faced niet snel teleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook groot fan van Too Faced! Mijn favoriet blijven toch wel de natural eyes palettes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh, deze is alweer zo leuk!! Mooie kleurtjes ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een te schattig doosje als eerste al! ik vind de kleuren in het palette ook prachtig :) Kortom wat een topper!

  BeantwoordenVerwijderen